OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 2 d’octubre del 2013

EIXIDA A BENIFAIRÓ DE LES VALLS (02/10/2013)

INTRODUCCIÓ
El fet més rellevant d'avui ha estat la reincorporació de Tomás després del període de vacances i la recuperació postvacacional.


FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8h.
Llocs d'eixida: La Vall/Benifairó/València.
Lloc de destí: Benifairó de les Valls.
Equip: Des de La Vall: Jose, Pedro, Tomás i Vicent. Des de Benifairó de les Valls: Joan. Des de València: Quique.
Ruta: La Vall d'Uixó-Algar-Alfara de la Baronia-Algimia d'Alfara-Torres, Torres-Benifairó de les Valls (Esmorzar, Bar Baco)-Ventorrillo-Almenara-La LLosa-La Vall.


Esmorzar: Avui hem tornat al bar Baco, el de la torrada de porc, però aquesta vegada en pla rutinari, sense excessos, bocates ben presentats i mengívols i amb bona harmonia gaudint de la companyia de Tomas i rememorant l'eixida del dissabte en la que Pedro ens va acusar de mals companys per haver-lo deixat tirat en la carretera de Moncofa argumentant tota mena d'excuses per tal de no reconèixer que malgrat el cansament ha estat més una cosa de "coco" que els que el coneixem sabem que sol aparèixer de tant en tant i quan diu que no espenta, no espenta i es perd en la llunyania.

Ressenya: Hem fet la ruta de costum però amb una marxa acord a les prioritat de Tomás. Tots tenim clar que la millor manera de tornar a recuperar la forma passa per eixir i poc a poc i amb tolerància anar fent i amb eixa intenció farem les eixides. Una vegada més hem fet la variant de acudir a l'encontre de Joan per adaptar-nos a la seva guàrdia. Queda clar que La Morralla com a formal ja sabem que no ho és; però com a tolerant, es clar que és un merit que ens dignifica. En aquest tema si es veritat que hem de reconèixer que Pedro té raó quan diu que a ell no el respectem com a la resta de l'equip i lo que li van fer a ell el disdsabte passat als demés no ho fariem.


Km totals: 50km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada