OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dilluns, 28 d’octubre del 2013

EIXIDA A PETRÉS (26/10/2013)

CRÒNICA DE TOMÁS
Fitxa descriptiva 
Hora d'eixida:  8:30
Llocs d'eixida:  La Vall d'Uixó i València
Lloc de destí: Petrés
Equip: Vicent, David, Pedro i Tomás des de La Vall. Antonio i Julio ho han fet des de València.
Ruta: La ruta d'avui ha estat en part determinada per l'hora d'eixida. Joan no podia eixir, Vicent en teoria estava de viatge, Jose havia d'estar present al soterrament d'un familiar de Sara i, donat que a les 8:15 encara es de nit, Pedro, David i Tomás decidiren fixar l'hora a les 8:30.Puntuals, a l'hora prevista arribem al lloc de trobada i allí estava Jose per dir "bon dia" i aprofitar per fer companyia a Vicent que havia avançat la tornada del viatge i, desconeixedor del canvi d'horari per part nostra, estava al lloc des de les 8:15. Li demanem disculpes.Una vegada en marxa és quan ens preguntem per on ens convé més anar (ja que tenim el tems justet). Decidim agafar el camí a Les Valls i una vegada arribar a la carretera que va de Les Valls a Torres Torres, girar en direcció Sagunt; és un camí que coneixem perquè l'hem agafat alguna vegada quan la carretera estava en obres per Estivella.
Hem arribat massa prompte a Petrés. Algú proposa anar a esperar a Julio i... això fem. Arribem a la carretera que ve de Gilet i quan mirem per veure si ve algú al STOP , veiem dues bicis que baixen a mil per hora. Són ells, Julio i Antonio que passen sense dir res i que després saluden en Petrés dient-nos que no ens havien vist. Bé, durien brutes les ulleres 

Esmorzar: Agradable sorpresa que ens ha donat Javier que ha vingut a esmorzar i està prou bé. La primera situació a resoldre, saber si cal utilitzar dues taules o només una com vol Julio (pensem que en som 6 i Javier). Com sempre, ha estat un temps agradable, sense que ningú carregara massa les tintes sobre Pedro -s'ha notat que no estava Joan-. Els entrepans han estat en la línia de sempre i també com de costum el preu, 5 €. 

La tornada a casa molt tranquil·la amb un ritme que tots puguerem aguantar i que hem gaudit.

Kms totals: 57

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada