OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 12 d’octubre del 2013

EIXIDA A CANET D'EN BERENGUER (11/10/2013)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8h.
Lloc d'eixida: La Vall d'Uixó/Paterna.
Lloc de destí: Canet d'En Berenguer.
Equip: Des de La Vall: Jose, Pedro, Tomás, Vicent, Joan i David. Des de Paterna: Quique
Ruta: La Vall d'Uixó-Algar-Alfara de la Baronia-Algimia d'Alfara-Torres, Torres-Estivella-Gilet-Sagunt-Port de Sagunt-Canet d'En Berenguer (Esmorzar, Bar Murillo)-Ventorrillo-Almenara-La LLosa-Xilxes-Moncofa-La Vall d'Uixó.

Esmorzar: Al ser un dia laboral el bar estava a meitat i per tant hem tingut més tranquil·litat i un servici instantani. El nou cambrer que es diu Juan anava de "puto culo". Ja sabeu com se les gasta l'amo en els empleats. El nom de Juan no parava d'eixir de la seva boca i d'aqui que sabem com es diu. Al principi i només arribar, Joan no parava de girar-se al sentir Joan fins que vam descobrir que es referia al cambrer. En aquesta forma d'actuar del cap i el tracte que té amb els empleats s'explica que canvien tan sobint. Anècdota al marge, parlem de l'esmorzar. Ja som més d'un que estem farts d'aquests menús que s'ha convertit massa rutinari i encara que el mostrador ofereix una gran varietat de menjar, sembla que tots tenen el mateix sabor. Si a més a més es dóna la circumstància de que per unes coses o altres, fa unes setmanes que no coincidim amb Julio, Antonio i Toni i hem perdut també el sabor de nous de la coca, doncs millor canvi d'aires. Com que la ruta si ens agrada mirem de buscar un altre bar del poble.

Ressenya: Avui Tomàs s'enfrontava a un nou repte en la seva carrera de recuperació, arribar a Canet pel camí llarg, el de rodar pel Port de Sagunt. Cap problema, fins ell mateix es sorprèn del ràpid que està millorant. Ens alegrem tots de sentir-nos partícips d'eixa recuperació i de saber que la planificació de les rutes han estat encertades. No podem dir el mateix de la recuperació de David, quan havíem cantat victòria per ser puntual alhora d'eixida i acceptar eixir tots junts, va i aquesta setmana torna afer el mateix, surt per les seves. Si, sempre té una resposta o altra, però la veritat que es dur de capgirar. Això si, almenys les tornades les fa en companyia i no se'n surt per una vora.
Quant al de ficar-se amb Pedro, últimament estem respectant-lo, l'únic que segueix pegant-li vara és el seu cunyat Joan; però això ja queda en família i sembla està enquistat. Forma part d'una droga que s'ha de mantenir activa per no caure en el mono.


Km totals: 70km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada