OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 5 d’octubre del 2013

EIXIDA A PETRÉS (05/10/2013)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8h.
Lloc d'eixida: La Vall d'Uixó.
Lloc de destí: Petrés.
Equip: Jose, Pedro, Tomás i David. 
Ruta: La Vall d'Uixó-Algar-Alfara de la Baronia-Algimia d'Alfara-Torres, Torres-Estivella-Gilet-Petrés (Esmorzar, Bar Societat Petrenense)-Redona de Sagunt-Ventorrillo-Almenara-La LLosa-Xilxes-Moncofa-La Vall d'Uixó.


Esmorzar: Com aquest bar té la fama de que els entrepas de calamars i puntilles són molts bons, els quatre ens hem decantat per demanar-los, dos i dos. A diferència de l'altra vegada, la cosa ha anat més lleugera i el servici molt millor. Poc a poc els nous van agarrant la forma. Tot ha estat al nostre gust.
La conversa ha estat molt formal. Per una vegada no ens hem posat en Pedro. Totes les converses han estat temes seriosos d'actualitat i predominant la vessant econòmica. Estàvem en pla melancòlics i  salvadors del món. No tenim la vareta màgica. Deixem el futur per als nostres nets, ja s'aclariran com puguen.

Ressenya: Ruta adaptada a la marxa de Tomás i la veritat es que tots ens trovem molt agust i al final de la ruta esten fent els mateixos kilòmetres i en el mateix temps. Tomás està responent de luxe. I el que per una vegada també s'ha comportat, ha estat David. Ha arribat al lloc d'eixida, ha eixit en companyia de tots i ha fet el trajecte sense desvisar-se en cap moment de la ruta, encara que ha fet alguns intents de canviar la ruta; però s'ha contengut. De fet la ruta l'hem feta quasi tota l'estona per parelles, davant Jose i David i darrere, Pedro i Tomás. Així és que Jose ha amarrat a David ben amarrat perquè no s'escapara ni agafa-se cap bufador.


Km totals: 62km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada