OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 19 d’octubre del 2013

EIXIDA A CÀRRICA (19/10/2013)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8h.
Lloc d'eixida: La Vall d'Uixó/Paterna/Massamagrell
Lloc de destí: Càrrica.
Equip: Des de La Vall d'Uixó: Jose, Pedro, Tomás, Vicent, Joan i David. Des de Paterna: Quique i des de Massamagrell: Toni.
Ruta: La Vall d'Uixó-Algar-El Juncar-Soneja-Segorb-Càrrica (Esmorzar, Bar Serapios)-Segorb-Soneja-El Juncar-Algar-La Vall d'Uixó.


Esmorzar: L'esmorzar l'hem fet en dos torns, ja que quan havíem acabat han aparegut prop de les 11h. Quique i Toni que havien tingut un problema de coordinació en el lloc de trobament. Sorprenentment hem esmorzat encara al carrer ja que el bon temps ens respecta i sona estrany que a aquestes altures, en Càrrica, faci tan bon oratge.
En quant al menú com sempre, ben atesos i molt bo, inclòs el carajillo. El preu ha pujat 50 cent. Ara són 6€.

Ressenya: Aquesta eixida, de les de la la zona de Castelló, és una de les més tranquil·les per anar en bici. Tot el recorregut és per àrea de servei. Definitivament i per a que tota La Morralla ho sàpiga, no tocarem la carretera d'Algar. El traçat és l'ideal per fer cama, ja que sempre vas picant cap amunt i sense massa desnivell llevat d'algunes pujades curtes. La ruta ens ha aportat una bona informació sobre el preu de la gasolina. Hem descobert que en Soneja està la més barata de la contornada. També està bé de preu la del Juncar.
A la tornada sempre hi ha un tram que des de sempre brinda a les provocacions, és el que accedeix a la gasolinera del Juncar i que comença del pont de l'antiga carretera nacional Sagunt-Burgos fins a dalt amb una pendent exigent. 
Pont d'inici de la pujada del Juncar
Us recordeu que en l'última ressenya de l'eixida anterior Pedro ja va fer alguna de les seves i que després de  la derrota deia que "no más", "no puedo" "ya no soy el que era". Doncs sabeu qui ha començat en les proximitats del pont, on comença la pujada, ho heu encertat, es clar Pedro. Ja un parell de kilòmetres abans s'havia avançat amb Vicent i ja  intuíem les seves intencions. Hem arribat a l'entrada del pont a pocs metres de Pedro i Vicent. En passar el pont Pedro se'n va, Vicent lleva llast i no el segueix. De darrere s'arrimen a Pedro Jose, Quique i Joan. Girada de coll de Pedro i assumeix l'arribada dels tres. Seguim tots junts i ningú amolla. A dues-cents metres de dalt, Quique i Joan tensen la cadena, Jose aguanta i Pedro en veure's  sobrepassat pensa el que pensa i calcula que a Quique i a Joan no els pot guanyar, per tant es tractava de no fer l'últim i l'enemic que li quedava era Jose, així que baixa pinyó, alça el cul i demarra; els tres només tenim que prémer una mica per enxampar-lo i en veure's novament sobrepassat i especialment per Jose es desbrafa com una llimona i solta com l'altre dia la frase "Nada que no puedo". Serà aquesta l'ultima de l'escarment o l'intentarà una altra vegada. Coneixent-lo de segur.
Fi de la pujada. Al fons la gasolinera del Juncar
Km totals: 67km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada