OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 30 d’octubre del 2013

EIXIDA A BENAVITES (30/10/2013)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8h.
Llocs d'eixida: La Vall/Paterna.
Lloc de destí: Benavites.
Equip: Des de La Vall: Jose, Pedro, Joan, Vicent i Tomás i des de Paterna: Quique.
Ruta: La Vall d'Uixó-Algar-El Juncar-Algimia d'Alfara-Torres, Torres-Benavites (esmorzar)-Almenara-La LLosa-Xilxes-Moncofa-La Vilavella-La Vall.


Esmorzar: Bons entrepans. Alguns hem seguit la tradició d'aquest bar i hem demanat el llomello amb tomata, la resta un de cada classe. Tots hem fet bon compte del gasto i en un pis pas ha volat. La gràcia de la cuina d'aci és que ho fan tot molt mengívol. El carajillo també és del nostre gust. El centre de la conversa majoritàriament ha girat al voltant de la gastronomia. Concretament ha vingut arrel de que Joan ens ha dit que aquest cap de setmana es va a fer una ruta històrica per la zona de Viella, llac Sant Maurici i voltants i del bé que es menja per eixos llocs. Vicent ha retret Don Esteve com el lloc estrella del menjar bo i en quantitat, la proba és que acaba de vindre d'allí amb la seva dona en viatge de plaer i celebrant la recent jubilació. Jose i Joan que també han estat i ho coneixen han aportat la seva visió corroborant el que ens contava Vicent. La nota discordant com no podia ser d'altra manera la donat Pedro quant tira per terra que menjar tant no és res bo i que ell no pot en tant de menjar i que si patatín que si patatàn. A partir d'ací s'ha convertit en el centre, com a ell li agrada, i tots contra ell acusant-lo de rar i de que no és d'aquest món. 

Ressenya: Amb puntualitat hem anat arribant segons la distància que ens separa de casa i els lloc d'eixida. En estar tots, a falta de David, que mai se sap si ix o no i si ho fa si passarà per ací o anirà pel seu conter (DAVID, NO ESTARIA DE MÉS UNA TRUCADA), Joan ens ha fet una petició sobre l'hora d'eixida. Proposa eixir a 8:15. De seguida Jose li replica que t'estàs fent-te major. La contrarèplica ha estat que ens diu que doncs a les 7:45. A la fi ens diu que el motiu del canvi d'hora ve determinat per la coincidència de l'entrada dels alumnes de l'institut i els grans taps que es creen al carrer i voltants que impedeixen la circulació amb normalitat i el conseqüent perill de caure. La solució a la que hem arribat és que l'eixida es manté a les 8 i que ell pot fer el mateix que fa Tomás, fer una ruta alternativa que eviti el passar per davant dels instituts o que es retardi fins que passi l'hora d'entrada, que l'esperarem fins que arribi.
David no ha arribat i ens hem posat en marxa. Tot el trajecte xerrant i sense pressa hem arribat a Les Valls; però abans d'arrimar-nos al bar Pedro ens planteja que anem a veure el cotxe que s'ha comprat  i que casualment era d'un concessionari d'aci. SIIIIIIIIIIIIIII S'HO HA COMPRAT, després de pegar-li voltes al nano s'ha decidit. 
Nuevo Ford Fiesta (3 Puertas - Trend - 1.25 Duratec 60cv - 5 Velocidades)
Aquest és el cotxe de Pedro
A la tornada hem anat junts fins la redona de la N-340, on Quique ha girat cap a Paterna i nosaltres cap a casa, direcció Almenara. Com es propi de la Morralla, la tornada ja no ha estat tan plaent. S'ha posat Jose davant i amb una velocitat que tots podíem tolerar, no passar de 30 km. hem arribat a la redona de Moncofa i sorprenentment Tomás ha llançat la veu de que per La Vilavella, Jose no s'ha parat a esbrinar si anava en serio o de broma, la cosa és que com anava davant ha seguit cap a Nules. En arribar a la primera eixida de Nules Jose ha dit que no entrava en el poble i que seguia per la N-340 en demostració al raonament de Joan que l'altre dia, quan ell anava davant, ens va tirar per dins de Nules al·ludint que en eixe tram estava prohibit per a bicis i que Jose li rebatia, dient-li que això era a partir de la següent eixida i que el cartell de prohibició així ho indicava. Doncs bé, Jose ha senyalat la senyal de circulació on veritablement s'ha pogut llegir el que sostenia, prohibit des de l'eixida 956, o sigui, la propera. En eixe debat estàvem quan Pedro en anuncia que havia punxat. De seguida "esto és por venir por aquí" S'ha parat en un lloc perillós, malgrat la recomanació de que seguís un poc més endavant fins trobar un lloc segur; però que tu tia. Joan, el cunyat cascant, com a bon familiar ha girat a tirar-li una mà, mentre la resta, amb una mica de remordiment, ens hem quedat al marge; però és que el lloc no era per estar cinc ciclistes ocupant una zona realment perillosa. Una vegada arreglada i amb una càmera reparada (cosa que ja no s'estila; però que tractant-se de Pedro, és normal) i a més a més utilitzant un pegament dels xinos, hem continuant amb l'amenaça de que en uns metres perdria l'aire. Per sort ha aguantat i sense més sorpreses hem arribat a La Vall.

Km totals: 65km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada