OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 9 de novembre del 2013

EIXIDA A CANET D'EN BERENGUER (09/11/2013)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8h.
Llocs d'eixida: La Vall/València.
Lloc de destí: Canet d'En Berenguer.
Equip: Des de La Vall: Jose, Pedro, Joan, David i Tomás. Des de València: Julio.
Ruta: La Vall d'Uixó-Algar-Alfara de la Baronia-Algimia d'Alfara-Torres, Torres-Estivella-Gilet-Sagunt-Port de Sagunt-Canet (Esmorzar, Bar Murillo)-El Ventorrillo-Almenara -La LLosa-Xilxes-Moncofa-Nules-La Vilavella-La Vall.

Esmorzar
LES RETALLADES ARRIBEN TAMBÉ A LA PENYA LA MORRALLA  
Doncs si, companys de La Morralla, ja es pot confirmar la noticia. Ha arribat a l'esmorzar de La Morralla les retallades. Ha caigut del menú les coques petresanes i caneteres. Els motius ho deixarem a que cascú cascú tregui les seves pròpies conclusions.
Aquesta imatge és història
Bé, pel que fa a la resta, tot ha estat segons la línia del Bar i els costums de cadascú. La novetat és que la barra ha canviat una mica d'aspecte i l'oferta i la presència sembla s'ha millorat. El carajillo d'avui molt bo, en ha estranyat i la resposta deu ser que avui en la barra no estava el dessalat de l'amo.

Ressenya: Amb puntualitat, tots els integrants habituals de La Morralla hem acudit al punt d'eixida (inclòs David, que ja crec que es podem atrevir a confirmar, que açò serà ja una continuïtat). Vicent no ha eixit perquè està fent exàmens de la Junta Qualificadora del Valencià, cosa que li ocuparà quatre dissabtes (Sembla que les retallades, de moment, no han arribat a aquesta oferta). Tots agrupats i assossegats hem fet camí sense sobresalts, tan sols citar una anècdota en una de les ja anomenades lluites entre Pedro i Jose i que avui s'ha tornat a produir en la xicoteta pujada a Estivella on l'esprint ha merescut el qualificatiu d'esprint rejoneador, per la forma en que Jose ha portat a Pedro, ja que Jose davant ha mesurat les seves forces i la velocitat a les de Pedro mantenint-li en tot moment la distància suficient per a que no el passara a més a més de que Jose serpentejava amb la bicicleta donant la mateixa impressió que es veu quan un rejoneador va davant del bou i d'ahi el qualificatiu que David ha tret.  A les rodalies de Gilet ens hem creuat en Julio. A partir d'aci, Julio ha passat al davant i ha llançat el grup fins arribar a una velocitat límit de 47 km/h. A l'entrada del poble de Canet, en la redona, el grup es divideix en dos, els que agafen la ruta de circulació correcta i els infractors, que agafen la drecera per direcció prohibida.
La tornada ha seguit la ruta de costum amb l'excepció de que com Tomás es troba eufòric, donat el bé que està agafant la recuperació, hem seguit per La Vilavella (ací David ens ha fallat i no ha continuat, s'ha excusat per feines urgents; però que a veure si gestiones millor les eixides per gaudir de tot el recorregut i no perdre't alguna bogeria o conversa que sempre apareix al final del recorregut). Avui Pedro tenia la lliçó ben apresa i en el Randero s'ha comportat i no ha fet cap bogeria. Sembla que poc a poc va assumint la seva baixa forma, que no és tal; sinó que simplement els anys no perdonen i per molta ullera fashion l'edat no perdona.

Km totals: 75km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada