OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 16 de novembre del 2013

EIXIDA A PETRÉS (16/11/2013)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8h.
Lloc d'eixida: La Vall d'Uixó/València
Lloc de destí: Petrés.
Equip: Des de La Vall: Jose, Pedro i David. Des de València: Julio.
Ruta: La Vall d'Uixó-Algar-Alfara de la Baronia-Algimia d'Alfara-Torres, Torres-Estivella-Albalat dels Tarongers-Petrés (Esmorzar, Bar Unión Petrenense)-Redona de Sagunt-Ventorrillo-Almenara-La Vall d'Uixó.


Esmorzar: La pluja ha canviat el destí de l'esmorzar i el que en un principi era a Albalat s'ha traslladat a Petrés per dues circumstàncies. L'una que la pluja ens ha trastocat la marxa i a sorprendre'ns a l'altura de Torres Torres hem decidit entrar directament a Albalat, menys Pedro que ha seguit en busca de Julio. L'altra, que a conseqüència de la fugida de Pedro, se ens ha creat a David i a mi el dubte de a veure si Julio no ve i estem aci esperant-lo. Total que he trucat a Julio i em contesta dient que encara està en Puçol i afegeix perquè no anem cap a Petrés i esmorzem allí. Com que la pluja no era gaire forta acceptem la proposta, només quedava contactar amb Pedro, així que paga germà, agafa el telèfon i truca-li; però el senyor que no l'agafa; doncs la festa està servida, un dia plujós i a més a més a la recerca de Pedro. A la fi la sort ens ha somrigut i en l'entrada de Petrés des d'Albalat hem vist a Pedro que venia i tots tres ens hem encaminat al bar de la plaça de Petrés. Al poc a arribat Julio.
NOTICIA D'ÚLTIMA HORA
JULIO APAREIX EN EL BAR DE PETRÉS AMB LA COCA PETRESANA
Julio for president. La solució a la coca ha segut molt més ràpida que la de Fabra en Canal 9. O que la mateixa decisió del ministre Gallardón en els dies moscosos dels funcionaris de justícia. Estem salvats. Hem recuperat la coca.
On estàveu avui morralleros, com no haveu vingut, els quatre que erem hem eixit a 1/4 de coca. Hem quedat ben enfitats.

Benvinguda senyora coca amb nous i panses 
Ressenya: A les 8h. passades hem acudit Pedro, Jose i David. Tomás estava un poc indispost, Vicent segueix amb els examens del Valencià i Joan amb la guàrdia de sa mare.
Hem aparegut ven protegits per al fred i ens hem trobat en que aquest era menys que el que ens havíem gitat; però per contra ens hem trobat en l'amenaça de pluja, cosa que com ho llegit dalt ha succeït. Fins l'hora d'esmorzar ja sabeu el que ha passat. La tornada s'ha iniciat amb una pluja que si bé no era intensa si que mullava i de no ser que a mesura que avançàvem minvava i en arribar a Almenara ha parat, la calada hauria segut bona. En aquesta bona noticia estàvem quan anant per la via de servei d'Almenara, la qual havíem agafat per acurtar, donat el mal temps, David en una maniobra semblant a la que va fer quan anàvem a Castelló, va hi punxa. Ha inflat la roda a veure si li aguantava i hem pogut arribar fins la redona de Xilxes on ja hem tingut que parar. Allí l'hem canviada i per sort ja no plovia. En arreglar-la hem continuat i a l'altura del Carmaday i per tal d'evitar els tolls d'aigua i el tràfic, a David se li ha ocorregut anar pel vial d'enfront de la Mina i a mi me ve a la memòria que per ací Pedro l'última vegada va punxar i que havíem atribuït al cristalls dels botellosn i ja no passàvem. A més a més em faig gran dient que jo des de que tinc aquesta bici no he punxat mai. Mal comentari, a l'altura del camp de futbol ja tenia la roda en terra. Pel que em quedava he continuat fins a casa en el cul enlaire per no carregar pes.


Km totals: 57km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada