OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 23 d’octubre del 2013

EIXIDA A ALMENARA (23/10/2013)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8h.
Llocs d'eixida: La Vall/Benifairó/Paterna/Massamagrell.
Lloc de destí: Almenara.
Equip: Des de La Vall: Jose, Pedro i Tomás. Des de Benifairó de les Valls: Joan. Des de Paterna: Quique i des de Massamagrell: Toni.
Ruta: La Vall d'Uixó-Algar-Alfara de la Baronia-Algimia d'Alfara-Torres, Torres-Les Valls-Almenara (Esmorzar, Bar Alpino)-La LLosa-Xilxes-Moncofa-La Vall.


Esmorzar: En la terrassa del Bar Alpino d'Almenara ens estaven esperant Quique i Toni. El temps encara ens respecta i esmorzem al carrer. Encara que sinó recorde mal, sempre que venim a aquest bar, ho fem en la terrassa, inclòs en pur hivern, ja que està coberta i ben protegida del vent. Hem arribat per tongades, com he dit primer Quique i Toni, a continuació Pedro i Jose i finalment Tomàs i Joan (aquests en mitja hora de retard). Només arribar Joan començà la baralla dialèctica entre cunyats acusant-se l'un a l'altre. Per tant hem esmorzat en dos torns. Tots hem quedat satisfets del entrepans on l'ingredient estela ha estat la pebrera, predominant la de color roig a requeriment de Toni que diu que és millor que la de color verd. No sé, mai m'ha preocupat aquesta diferència; però si ell ho diu i en el meticulós que és, serà veritat. La tertúlia ha girat en la major part al voltant de la compra del cotxe de Pedro que porta dues setmanes pegant-nos la pallissa de que si se'l compra o no. Al final l'hem amenaçat que si d'aci al dissabte no ha tancat el tracte no se li acudeixi treure de nou el tema, tan sol l'escoltarem per dir-nos que l'ha comprat i en aquest cas que porte diners que tindrà que convidar-nos. 

RessenyaA les 8h. en punt Jose ha eixit de casa a la palpa, era nit tancada encara, el cel estava nuvolat i amagava l'eixida del sol i com aquest dissabte es canvia l'hora no volem retardar l'eixida, doncs en el canvi, a le 8h serà de dia. En aplegar al lloc de trobada he rebut un missatge de Tomás dient que des de sa casa ho veia tot fosc i esperaria fins que es fera clar. Pedro, que com Jose viu a 100 metres de l'eixida ha aparegut entre dos clarors. Els dos en hem assegut al banquet mentre es feia de dia i en eixes que ha arribat Tomás. S'havien fet les 8;15h. En arribar observem que Tomás s'entreté pegant voltes a la roda de darrere, nosaltres dos en adonar-nos de la maniobra li preguntem que fa i ens contesta dient-nos que se'n va a casa que no té la roda per a eixir. Ens comenta que ahir la tenia en terra i la va canviar, aquest matí estava una altra vegada en terra i l'ha tornat a inflar per venir i ja havia perdut una mica. A més a més la roda deu tenir un bony perquè va botant en un punt. Total que ha d'anar al mecànic i aquest no obri fins les 9h. Decisió final, Tomás se'n torna cap a casa per anar al taller i en arreglar-li la roda vindrà directe a Almernara. Pedro i Jose inicien la marxa sobre les 8:30h. a trobar-se en Joan que eixia des de Benavites. Doncs aci es crea un segon contratemps, el l'eixir tard i que Joan pensara que aniríem pel Juncar, ha fet que no ens creuarem. Joan ha trucat a Pedro en arribar dalt del Juncar i no veure-nos aplegar. Nosaltres ja estàvem arribant a Les Valls. Açò explica l'arribada a l'esmorzar per tongades. Tomás ha fet el que havia dit i ha apaaregut al temps que Joan. Tomás ens ha explicat que el problema de la roda ha estat un bri del fil d'aram que estava incrustat a la coberta i no havia vist, cosa que Paquito, el mecànic, ha descobert de seguida. En quant al bony era degut que en el canvi de càmera no l'havia posat bé i estava enroscada en la zona de la vàlvula.
La tornada, en dos grups, uns cap a València i altres cap a la Vall, l'hem feta tots junts sense problemes.

Km totals: 54km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada