OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

divendres, 18 d’octubre del 2013

Barri Ntra. Sra. del Pilar_Castelló (17/10/2013)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8h.
Lloc d'eixida: La Vall d'Uixó
Lloc de destí: Barri Ntra. Sra. del Pilar_Castelló.
Equip: Jose, Pedro, Tomás, Vicent, Joan i David.
Ruta: La Vall d'Uixó-La Vilavella-Betxí-Barri Ntra. Sra. del Pilar_Castelló (Esmorzar, Bar Los Cazadores)-Betxí-La Vilacella-La Vall d'Uixó.

Esmorzar: A iniciativa de Joan, avui hem recuperat una ruta, que feia un grapat d'anys que no hi feien, anar al Bar de les "Guarres" com per aquella època l'havien batejat, donat el seu aspecte descuidat. Enguany hem descobert que el seu nom real és Bar Los Cazadores i el seu aspecte a canviat radicalment, està tot reformat, molt net i el que és el millor, la barra immillorable, varietat de tota mena, ben condimentat i amb una gran rapidesa. I que dir del carajillo, de 10. La veritat que ens ha alegrat tornar a aquest lloc i que segurament repetirem més vegades, salvant els inconvenients del carril bici. En quant al preu, el habitual de la zona de Castelló, 5,80 €.

Bar Los Cazadores (Per a nosaltres "Bar les Guarres)
Ressenya: Ruta plana i quasi tota per carril bici. Aquest traçat ha sigut motiu de divisions d'opinions; sobretot pels que veiem que en el recorregut pel carril bici vas molt encasellat,  fas giragonses, prou encreuaments amb carreteres, camins i redones i anar molt pendent del que et pugui vindre en direcció contrària de tant en tant. Ara si t'ho agarres en pla de gaudir i anar relaxat, perfecte. El millor és, que per anar al bar d'avui, el carril bici et porta directament a la porta del bar, sense tocar cap carretera principal ni zona de perill.
Ressaltar la doble punxada de David, una abans d'eixir de casa, quan a l'agafar la bici s'ha trobat en la roda en terra. L'altra, arribant a Castelló, com a conseqüència d'una distracció, degut a un d'eixos encreuament  i agafar el camí equivocat, al rectificar i per no tornar enrrere, ha accedit per damunt de la cuneta enganxant-se en un esbarzer i clavar-se-li una punxa. Açò ha servit per a que Pedro li faltés poc i justificar el perquè aquesta ruta no és bona. Ràpidament s'ha revifat la polèmica. En prendre la marxa, Pedro s'ha quedat en un hort per agarrar taronges i en el proper encreuament de camins ha agarrat l'equivocat, a pegar-li un crit per reconduir-lo i més llenya al bombo. 
La tornada ha estat més fluida, tots coneixíem ja la ruta i tan sols ha hagut un moment de desconcert quan David, aprofitant la passada d'un grup de Nules, s'ha acoblat darrere i s'ha avançat i no sabíem en quin punt ens retrobaríem. Finalment ens estava esperant a l'eixida de Betxi i ja tots junts cap a La Vall. Únicament quedava fer les tonteries de cara a casa, els passos provocadors de les xicotetes cotes del camí, la d'eixir de La Vilavella i la del Randero. Totes dos encapçalades per Pedro i rematades per Jose. Era una guerra aparcada durant més d'un més; però que tractant-se de Pedro, es fàcil recuperar. Segueix, malgrat reconèixer que ja no és el que era, entrar al cepet.

Km totals: 62km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada