OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 28 de setembre del 2013

EIXIDA A CÀRRICA (28/09/2013)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8h.
Llocs d'eixida: La Vall
Lloc de destí: Càrrica.
Equip: Jose, Pedro, Vicent, Joan i David.
Ruta: La Vall d'Uixó-El Juncar-Soneja-Segorb-Càrrica (Esmorzar -Bar Serapios-)-Segorb-Soneja-El Juncar-Algimia d'Alfara-Torres, Torres-Ventorrillo-Almenara-La LLosa-Xilxes-Moncofa-La Vall.
EsmorzarHem esmorzat en la terrassa aprofitant el bon estar que feia al carrer. Bon entrepà i bon servei. En la porta del bar hi havia un mazda model antic que segons David té el motor amb pistons rotatius. La propietària era l'ama del bar que segons ella l'havia canviat per un Seat 600. Be açò ha donat peu a parlar de cotxes. Com a mostra de que tenia el Seat 600 he capturat una foto que testifica la història.
Terrassa on hem esmorzat 
i que en un temps anterior servia de cotxera de l'esmentat Seat 600
Ressenya:Bé, per primera vegada des de fa un temps avui quasi aconseguim que La Morralla faci el trajecte amb tots els membres de l'eixida junts. Com que l'eixida era a Càrrica la ruta no te cap alternativa, o sigui, que el camí d'anar és únic per a tots i el que no ix del lloc al mateix temps fas el trajecte sempre darrere i si no ens dona caça arriba més tard. Doncs bé, això ho ha degut entendre David quan ha arribat puntualment al lloc d'eixida. Així que hem iniciat la marxa tots junts. Però David ens tenia que sorprendre en alguna de les seves rareses i en arribar a la redona d'Escales, el senyor se n'entra a la carretera perquè no li abellia anar per Algar i que en el Juncar ja ens trobaríem  Tu l'has fet entrar en raó, de cap de les maneres, Vaja que no anàvem a anar junts, es trencava la unitat. Damunt aquesta situació ha desencadenat que a Pedro li entrara el cuquet d'arribar al Juncar abans que David. Pujada de ritme davant d'un impossible i com a conseqüència alguns ens hem eixit de punt a més a més de fer una caça a un que ha decidit no anar amb nosaltres; però ve en el Juncar com havia dit ens ha esperat i ja tots junts fins a Càrrica. A la tornada hem tornat a fedr una de "cacauero". Com anàbem  be de temps i al Juncar encara era les 11:30h. Vicent i Jose que havien arribat primer dalt, després de deixar-se a Pedro, trencarem en direcció a Torres, Torres per tal de fer la volta pels Valls. Tots hem seguit menys David que s'ho pensa, no reacciona; però la cosa es que no ens segueix. Quan estàvem pel Ventorrillo li toca el telèfon a Vicent i era David preguntant on estàvem. Que havia passat? Que sigui perquè tenia remordiment de que pel matí ens havia abandonat o canvi de parer, havia decidit creuar per Algar i Alfara per creuar-se amb nosaltres; però va eixir al darrere. En el Ventorrillo reagrupament i fins La Vall
Km totals: 85 km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada