OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 25 de setembre del 2013

EIXIDA A BENAVITES (25/09/2013)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8h.
Llocs d'eixida: La Vall/Paterna.
Lloc de destí: Benavites.
Equip:  Des de La Vall: Jose, Pedro i Joan. Des de Paterna: Quique.
Ruta: La Vall d'Uixó-El Juncar-Algimia d'Alfara-Torres, Torres-Benacites (Esmorzar)-Almenara-La LLosa-Xilxes-Moncofa-Nules-La Vilavella-La Vall.
EsmorzarDesprés de passar l'estiu hem tornat a Benavites punt habitual de les rutes setmanals de la penya jubilada. No se'ns havia oblidat l'esplèndid entrepà de llom amb pisto, i així ho hem fet saber a Joan, que també l'ha demanat. En tastar-lo ha donat el vist-i-plau. La conversa ha girat majoritàriament en torn a les despeses que ha fet Pedro amb Iberdrola per tenir que canviar la potència de la xarxa. L'home estava molt decaigut i fins i tot ha renunciat a anar de viatge de l'Inserso; però es dedicarà a cuidar el net. Per cert que el xicot malgrat la seva precària situació econòmica està complint com a iaio flamant pagant la coca del dissabte (aquí es planteja un dubte i és que la va comprar perquè Julio no ho va fer ja que el xiquet es va enfadar i no ens ajuntava) i un segon carajillo avui.
Mireu quin iaio més feliç
Ressenya: Com que estem eixint a les 8h. i fem ja la ruta d'hivern, on els trajectes són completament plans, arribem al lloc d'esmorzar abans de les 10h. Però quasi ho preferim i si després hi ha ganes i temps allarguem la tornada i açò és el que hem fet avui, hem tornat per La Vilavella.
Km totals: 65 km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada