OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 4 de setembre del 2013

EIXIDA A CÀRRICA (04/09/2013)

Des del mes de maig que no hi haviem vingut a Càrrica. Ho haviem intentat més d'alguna vegada; però es va abortat per diferents motius, si bé crec que Pedro i Vicent es van escapar un dia.

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 7:45h.
Llocs d'eixida: La Vall/ Xilxes/Moncofa/Paterna.
Lloc i hora de reagrupament: Pont de Cerverola 8h.
Lloc de destí: Càrrica.
Equip: Des de La Vall: Jose. Des de Xilxes: Pedro i Joan. Des de Moncofa: David. Des de Peterna: Quique.
Ruta: La Vall d'Uixó/Xilxes/Moncofa, Algar-El Juncar-Soneja-Segorb-Càrrica (esmorzar bar Serapios)-Tornada pel mateix lloc. Quique ha fet Paterna-Càrrica-Paterna.

Carretera d'accés a Càrrica en lleugera pendent.
Ací Pedro avui ha tingut ganes de fer tonteries i apretar. 
A la fi caçat.

Esmorzar: Hem estat molt tranquils, ací no hi ha gaire gent i l'atenció és molt bona, et serveixen en un tres i no res. Hem arribat en tres tongades. Primer Joan, Jose i Pedro, a continuació David, que per un mal entès, no hi ha vingut en nosaltres i finalment Quique. Tots ho hem fet en un interval de 15 minuts el que ha permès esmorzar tots junts. Anomenar l'estrepitós soroll que ha fet David, quan en arribar ha anat al servici i a esvarat en el camí tot just en la pendent que forma el piso en l'accés a l'asseu. Tot a quedat en un esglai i una xicoteta pelà al colze. Fora d'això hem fet bon compte de tota la despesa  Al passar per la barra David ha volgut comprar un paquet de "caliquenyos" que ja feia temps que anava darrere d'ells. Un bon regal per a fumadors que saben distingir aquesta peculiaritat de la nostra terra.
Incidències: Res a destacar. Ruta relativament plana i tan sols mencionar l'aparició del vent en l'últim tram, des d'Escales fins a La Vall, on impedia pedalejar en comoditat. L'únic que ho ha pogut trencar ha estat Joan, la resta a rebuf, prou hem tingut en seguir-lo.
Km totals: 64km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada