OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 7 de setembre del 2013

EIXIDA A CANET D'EN BERENGUER (07/09/2013)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8h.
Llocs d'eixida: La Vall/Xilxes/Moncofa.
Lloc i hora de reagrupament: 8:10h. Redona Xilxes.
Lloc de destí: Canet d'En Berenguer
Equip:  Des de La Vall: Jose, Pedro i Joan. Des de Moncofa: David. Des de Xilxes: Quique.
Ruta: La Vall d'Uixó/Xilxes-La Llosa-Almenara-Ventorrillo--Sagunt-Port de Sagunt-Canet (esmorzar, Bar Murillo)-Ventorrillo-Almenara-La Llosa-Xilxes-Moncofa-La Vall d'Uixó/Xilxes.
EsmorzarHem arribat més prompte que mai. A les 9:30 h ja érem en taula. No m'ha agradat la rebuda de l'amo avui, igual és una de les rareses d'ell; però no és la primera vegada que té la castanya torta i sense mirament t'ix amb alguna fresca. La veritat és que canviar d'aire una temporada no estaria mal. Anem a veure si ara que hem provat Benifairó i ens ha agradat, ens encaminem més a aquest poble.L'esmorzar d'avui ha tingut la falta de la coca, ja que no ha vingut Julio i Pedro, com a més major dels que érem no ha volgut agafar el testimoni excusant-se en què: "no se donde está la panaderia" o "el dulce no es bueno para la salud" i fins i tot atrevir-se a dir "quiero llegar a mayor sin pincharme". Després, sense voler, ens ha convidat al segon carajillo perquè Joan volia convidar-nos; però alhora de pagar s'ha trobat en què no tenia prou diners i Pedro s'ha fet càrrec del conter del cunyat. Moltes gràcies; però preguntarem que no li demanes els diners a Joan.
Ressenya: Ruta totalment plana. Quasi tota ella per la N-340. Com hem quedat de veure-nos en la redona de Xilxes açò ha propiciat que David s'animés a estar a les 8:15h alhora. Per contra no ha canviat el gip del seu recorregut i ha volgut fer el mateix que fa quan ix més tard de les 8:30h i fugir d'arrimar-se a Petrés per tal d'evitar les pujadetes que hi han. Açò ha estat el motiu d'arribar a les 9:30h al bar.
Km totals: 60km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada