OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 11 de setembre del 2013

EIXIDA A BENIFAIRÓ DE LES VALLS (11/09/2013)

INTRODUCCIÓ
El fet més rellevant d'avuí ha estat la incorporació al glub dels jubilats de Vicent i Joan. En aquest moment la Penya La Morralla es igual o més nombrosa entre setmana que els dissabtes.

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8h.
Llocs d'eixida: La Vall/Benifairó/València.
Lloc de destí: Benifairó de les Valls.
Equip:  Des de La Vall: Jose, Pedro i Vicent. Des de Benifairó de les Valls: Joan. Des de València: Quique i Toni.
Ruta: La Vall d'Uixó-El Juncar-Algimia d'Alfara-Torres, Torres-Albalat dels Tarongers-Redona Sagunt-Camí les Valls-Benifairó de les Valls (Esmorzar, Bar Toni)-Cami les Valls-Redona Sagunt-Ventorrillo-Almenara-La LLosa-Xilxes-Moncofa-La Vall.
EsmorzarAvui ens hem estrenat en un bar nou, el bar Toni. Un bar on la clientela ompli el bar amb el seu bocata seguint els costums de la gent llauradora de què bàsicament es nodreix. A poc a poc Joan ens endinsarà en tots els bars que en gran nombre pareix, es reparteixes pels diferents carrers del poble. És el bar tradicional on sempre quedes satisfet; on la infraestructura és la típica de cacaus i olives; però els bocates són de bona grandària, ben condimentat i recent fet. Els carajillos bons i amb repeteixo, el segon a càrrec de Vicent. El que es tracta és de tenir alternatives i no caure sempre en els mateixos. Pels que eixim entre setmana, un més a afegir a la roda.
RessenyaRuta programada per adaptar-nos a Joan, que tenia guàrdia. En Torres, Torres ens hem trobat. D'eixida prompte Pedro i Jose han descobert que alguna cosa diferent estava sent la marxa i els dos hem coincidit en què la incògnita era Vicent i no sols perquè com a jubilat era nou en aquest horari laboral; sinó pel ritme que havia imposat. Nosaltres acostumats a anar xarrant i va i Vicent acatxa el cap i s'enfila sense donar un descans. Li fem l'observació i ell molt intel·ligent ho entén i ens contesta que tranquils, que tot el que puja baixa. Però ja ens havíem presentat en Algar. A partir d'aci hem tret el tema de la Diada i la cadena humana i la conversa ha provocat una marxa més relaxada i en arribar Joan encara més, doncs, a aquest també li anava el tema.
En arribar a la redona de Moncofa per agafar la direcció a La Vall Vicent ha punxat. La resta de l'equip tots vam pensar alhora i així ho manifestàrem a l'uníson que ho havia fet aposta per veure a la xicona que exerceix la prostitució en aquest punt. La reparació ha estat un poc més llarga de lo normal degut a la conya que rodejava la tasca. Però la xicona no hi va aparèixer i cadascú, amb una mica de grolleria, anàvem especulant sobre on estaria o que estaria fent. A la fi vam deixar llesta la bicicleta i enfilarem la carretera de La Vall.
Km totals: 69km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada