OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 16 de maig del 2018

EIXIDA PLATJA ALMARDÁ (16/05/2018)

DIARI DE L'EIXIDA
Data: Dimecres 16-05-2018
Hora: 8:00 h.Llocs eixida: Banquet Poblet i Faura.
Bici: BTT
Destí: PLATJA ALMARDÀ  (Sagunt)
Itinerari:La Vall d'Uixó -Polígon La Mezquita- Cami Cabres- Platja de Cabres- Platja de Xilxes- Platja d'Almenara- Cases de Queralt - Platja de la Malvarrosa- Platja de Corinto- Platja d'Almardà (Bar Ruiz) - Platja de CorintoPlatja de la Malvarrosa - Cases de Queralt - Platja d'Almenara - Platja de Xilxes - Platja de Cabres - Cami Cabres - Polígon La Mezquita - La Vall d'Uixó.
Components: Pedro, Jose, Joan, Tomás, Vicent i Toni.
Total kms: 49
Temps3h:14m:42s.
FETS DESCRIPTIUS
   *Hem tingut una baixa a l'eixida, la de Joan; però ha fet cap alhora d'esmorzar al lloc acordat.
   * Ruta de platja, tant a l'anar com al tornar. El punt d'apropament a la mar ha estat pel Cami Cabres fins a la platja del mateix nom.
Camí Cabres (Accés a la Platja)
   * En arribar a la platja d'Almenara hem utilitzat la passarel·la de fusta que recorre des de Casablanca fins a les Cases de Queralt.
Passarel·la platja d'Almenara
   * Hem arribat fins a Canet per tal de fer temps i accedir al Bar Ruiz vorejant la platja de Canet.
   * A les 10h. en punt hem pres taula a la terrassa del bar. Un lloc agradable amb vistes a la mar, encara que no es veu perquè queda una mica apartat: però per contra es bo trobar-te en una zona verge. Crida l'atenció una casa aïllada en mig d'aquest espai verge amb llum.
  * Només estar asseguts han aparegut, en un breu espai de temps, primer Joan i després Tony.
  * Ens ha servit un marroquí; la qual cosa ha establert una xicoteta discussió sobre si el bar era o no marroquí. Jose sostenia que la informació de la pàgina web del restaurant deia que oferia una cuina "marroquí mediterrània". Pedro per contra no opinava el mateix; però sempre parlant de suposicions, mai des de la documentació. Joan per una vegada s'adhereix a l'argument del cunyat. I ahi ho deixem.
   * Demanem bocates de calamar (amb all-i-oli industrial/maionesa o pebrera), llomello (amb pebrera) i "jamón a la catalana" digui-se pernil amb tomata. En no haver litrona de cervesa, avui hem passar de beure'n, menys Tomás que s'ha demanat un terç, la resta vi i llimonà. Fluix de cacaus i olives.
No és el que hem demanat però serveix per fer-se a la idea
   * Pedro, fidel a la seva forma de ser i actuar, ens ha vingut, després d'alçar-se de la taula i entrar per a dins, en que ja li havia preguntat a la xica de la barra la propietat del bar i li havia contestat que d'ella i la seva germana. En això ha tingut prou per reafirmar-se en el seu plantejament. Jose ha insistit en que en això no es prou per descartar la relació en la part marroquí, preguntant-li si sap si el marroquí és parella d'alguna d'elles. No ha sabut que contestar perquè eixe detall se li ha escapat i ha acceptat eixa possibilitat, que no ha anat a esbrinar.  
Per tancar la discussió aquí teniu la informació amb que es dona a conèixer aquest lloc:
Casa Ruiz, un sabor hispano-marroquí a pies del mediterraneo.
"En Casa Ruiz tienes dos alternativas a la hora de comer, la primera la clásica en una zona de playa, comida tradicional de tapeo, platos combinados, arroces y carnes, todos ellos de una gran calidad y por otra parte lo que hace especial a este local, la comida marroquí (siempre por encargo) y de una excelente calidad".
* Els extres han estat, a falta de dolc en un sandwiches de gelat acoquinats per Jose i repeteixo de carajillos amortitzats per Vicent.
* El retorn ha estat pel mateix recorregut que a l'anada però a l'inrevés. Hem comptat amb la companyia de Tony fins a la N-340. 
* En arribar a la Vall hem fet un banquet amb les absències de Tomás i Joan que en el "Cruce de la muerte" han pres la direcció cap el casc urbà i a la fi el camí directes a cas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada