OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 19 de maig del 2018

EIXIDA ASSEGADOR DE QUARTELL

DIARI DE L'EIXIDA
Data: Dissabte 19/05/2018
Llocs: Banquet Poblet. Benicalap
Bici: Carretera
Destí: ASSEGADOR DE QUARTELL
Itinerari:La Vall d'Uixó -Algar- Alfara de la Baronia- Algimia de Alfara- Torres Torres - Quart - Benifairó - Faura - El pontazgo - El ventorrillo - Assegador de Quartell (Bar La Marjal) - Almenara - La Llosa - La Vall d'Uixó.
Components: Pedro, Jose, Joan, Tomás, Vicent i Javi.
Total kms: 52
Temps2h:49m:415s.
FETS DESCRIPTIU
   * Matinada. Hem avançat l'eixida a les 7:30 h. perquè a les 12:30 Tomás devia estar en la Vall, ja que aquest migdia tenia que agarrar el tren cap a Barcelona.
   * Joan, igual que el dimecres no ens ha acompanyat des de l'eixida, tenia feina agrícola i ha aparegut al bar alhora d'esmorzar.
   * A les 9;15 havíem quedat en Javi en el pontazgo. En arribar al lloc de trobada, tots hem decidit esperar a Javi en el lloc acordat, menys Pedro, que en una de les d'ell ha optat per anar a esperar-lo en l'altra banda. Al poc hem vist arribar a Javi per un camí paral·lel a l'autovia, camí que havia utilitzat per fer temps, ja que havia arribar a les 9h. Hem pujat a les bicis i hem anat a l'altra banda del pont per replegar a Pedro; però Pedro en no veure a Javi havia pres la determinació d'anar en la seva cerca, direcció Sagunt. Ja la tenim, tota la matinada es podia perdre en aquesta maniobra. Vicent li ha trucat per telèfon; però sorpresa, ix la dona, no havia agarrat el telèfon. Total, que ja s'apanyarà, ens anem i ja farà cap al bar, si és que encerta el lloc.
   * Hem arribar al bar La Marjal que està situat a la gasolinera de l'assegador de Quartell.  És  un nou lloc descobert fa un parell de mesos i que ens va agradar i l'hem incorporat als nostres itineraris. És un bar que te una bona oferta gastronòmica; però ressona molt i més encara perquè està ple.  Jose i Vicent hem demanat plat (manetes i anguiles) i Pedro, Tomás, Javi i Joan (que ja havia arribat), bocates. Els carajillos de conyac els han presentat en tassa de fang i els de rom en vidre.






   * Com hi havia pressa, a les 11h hem mogut.
   * En arribar a La Vall Tomás i Jose s'han anat a casa i Pedro, Joan i Vicent s'han anat a casa Vicent a prendre's unes birres de voll damm.

2 comentaris: