OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 12 de maig del 2018

EIXIDA A ALBALAT DELS TARONGERS (12/05/2018)

MAIG ARRIBAT. L'HIVERN ACABAT
DIARI DE L'EIXIDA
Data: Dissabte 12-05-2018
Hora: 8:00 h.
Llocs: Banquet Poblet I Benicalap.
Bici: Carretera
Destí: ALBALAT DELS TARONGERS
Itinerari:La Vall d'Uixó -Algar- Alfara de la Baronia- Algimia de Alfara- Torres Torres- Estivella - Gilet - Albalat dels Tarongers (Bar Arema) - Almenara- La Llosa - La Vall d'Uixó.
Components: Pedro, Jose, Joan, Tomás, Vicent i Javi.
Total kms: 51
Temps3h:02m:48s.
FETS DESCRIPTIU
   * Un matí esplèndid per a la pràctica de la bici, bona temperatura i un dia radiant. Entrem en la millor època per a rodar damunt de la bici i gaudir de les terrasses dels bars.
   * El destí a Albalat l'hem fet per l'interior.
   * Com de costum ens hem trobat de cara amb els valencianets, que avui ha vingut sota mínims amb l'única presència de Javi, l'únic que està acudint puntualment a les cites setmanals. Avui ens hem creuat entre Gilet i Estivella. A partir d'aquí hem fet el recorregut junts.
   * Esmorzar en el bar Arema d'Albalat. Hem estat al carrer. La novetat d'avui ha estat en que la majoria hem provat les orelles de porc. Ha estat una bona elecció. No està mal descobrir nous sabors per no repetir-nos. Una vegada més hem repetit de carajillos.

    * El regres tots junts fins l'eixida de Petrés. on Javi a trencat a la dreta per dirigir-se a Benicalap i la resta hem seguit recte per accedir a la N-340 i encaminar-nos cap a La Vall, que ha resultat més curt que les setmanes anteriors, donat que davant de la presa de Tomás per arribar a casa hem trencat per La Llosa.
   * Eixa presa ha fet que no hi ha hagut banquet.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada