OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 9 de maig del 2018

EIXIDA A LA PLATJA D'ALMENARA (09/05/2018)

DIARI DE L'EIXIDA
Data: Dimecres 09-05-2018
Hora: 8:00 h.
Llocs: Banquet Poblet.
Bici: BTT
Destí: PLATJA D'ALMENARA
Itinerari:La Vall d'Uixó -Cassanya - La Cantera- Les Valls - Platja de Corinto - Cases de Queral - Platja d'Almenara (Karting Almenara) - Platja de Xilxes- Platja de Cabres - Camí Cabres - Camí La Punta - Polígon La Mezquita - La Vall d'Uixó.
Components: Pedro, Jose, Joan, Tomás, Vicent (La Vall d'Uixó) i Quique (Paterna).
Total kms:47
Temps3h:11m:56s.

FETS DESCRIPTIU
   * Primer dia sense patir la rasca matinal.
   * Ruta majoritàriament fora de la carretera. Hem combinat els camins entre tarongers i marjals i accessos vora mar fent servir els passeigs costaners.
   * Seguim en la línia de descobrir nous bars per esmorzar. Avui hem parat al Karting d'Almenara situat enfront de la platja Casablanca.
   * Una setmana més ens ha acompanyat Quique venint des de Paterna.
   * L'esmorzar dins de la norma ciclista. El lloc amb terrassa resulta agradable. L'administració està portada per unes romaneses. Igual que el dissabte passat, sembla que el caràcter d'aquesta gent no es el seu fort. En cap moment han acceptat la disponibilitat de Pedro per tirar-les una maneta i a més a més enviant-lo de males maneres. ESPEREN EN SU SITIO QUE YA IREMOS!
   * Ens hem relaxat i quan ha vingut la veritat que en un tres i no res hem tingut els cacaus, les olives, la beguda i els bocates. Res que desmerèixer a altres llocs.
   * El que si que no tenim sort es en els carajillos, és la part negativa de optar per nous llocs. S'imposa el carajillo prefabricat de rom i la reticència als de conyac. Tot i així, com que la tertúlia era amena i llarga, hem demanat repeteixo, la qual cosa ens ha mantingut en taula fins les 12:15h.
   * Quique ha fet camí de retorn a Paterna i nosaltres directes pel camí Cabres a La Vall on eren prop de les 13:30h  i que ha provocat la no parada en el banquet i anar directes al cau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada