OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimarts, 30 de juny del 2015

EIXIDA A ALGAR (30/06/2015)

ÚLTIMA EIXIDA PREPARATÒRIA ENVERS EL MATARRANYA
FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8:00 h. 
Lloc d'eixida: La Vall d'Uixó
Lloc de destí: Algar del Palància.
Bici: Carretera/BTT
Equip: Pedro, Tomàs, Jose, Joan, Vicent Pedreguer, Paco, Xavi i Pepe Boils.
Ruta: La Vall d'Uixó-Escales-La Dehesa-Bassa d'Algar-Algar-La Vall d'Uixó.
Km. totals: 40 km-


Com diem en la crònica anterior, en la Morralla ja es respirava ambient de Matarranya, calia fer una eixida conjunta dels que anàvem a realitzar-la. I això és el que vam fer, nou dels dotze, que a la fi som els que ens hem compromès a gaudir d'aquest indret.
L'eixida ha tingut un moment típic de la Morralla, propiciat en aquest cas pel sector organitzador de l'estada. Resulta que Paco ha vingut en un GPS per assignar-lo a Vicent Cabos, per tal de que es familiaritza-s'hi de cara a l'eixida al Matarranya. Però Vicent no eixia i de rebot se li ha assignat a Pedro. I ahi ha començat la festa. Com a majoria de mestres del grup, Vicent Borrás s'ha solidaritzat en fer-li comprendre a Pedro el seu funcionament. Açò ens ha ocupat un temps i un retard en l'eixida. A la fi hem eixit; però en ordre invers al track. Pedro estava més pendent del GPS que res. Massa per a la carabassa, pensava jo. Vicent s'ha posat al seu costat i feia de tutor. En aquesta incertitud, tots ens hem beneficiat en portar una marxa lenta i plena de dubtes. En aquesta situació ens hem presentat en la redona d'Escales. Nosaltres esperant a Pedro que anava l'últim. Alguns seguim cap endavant. Xiulits, no és per ahi. Vicent determina que hem d'anar per Escales. Pedro que ja havia comprés això de la fletxa en deia que seguit, que la fletxa això li deia. Es clar estàvem fent el track al revés i eixa era la ruta de tornada. Ja vos podeu imaginar la conya creada. A partir d'aquí el track el marca Vicent. La ruta millora, l'indret és molt agraït i tots ens sentim molt a gust en el traçat, on predomina la vegetació de pins mesclat en cultius de secà, prenent protagonisme les vinyes. El terreny prou irregular per les últimes pluges justifica l'ús i gaudi de la bicicleta de muntanya i jo en particular, que estava provant una BTT de rodes de 29, ho corrobore. Anava com si flotara per dalt de les pedres.
A les 10:15 h. arribem al bar. Bon esmorzar i de tertúlia un tema vell, la fàbrica de Segarra; però amb un nou protagonista, Pepe Buils. Pedro i Buils, tots dos treballadors de l'empresa centren la situació. La resta fan les seues intervencions des de la perspectiva d'observadors.
Alcem el camp i passem per la barra. Alhora de fer us del bonus, desconcert, cada secció del grup té un cartonet i el cambrer no sap on cunyar. A la fí Joan, portador d'un, posa ordre i estableix els criteris. Cap a casa.
Pel camí curts i més recte ens presentem en La Vall i al banquet en la intenció de fer una prova de com posar les bicis en el cotxe de Tomás, que prèviament havia deixat aparcat aquest matí per l'ocasió. Doncs una vegada més la Morralla que fa de les seues. Primer Pedro no s'espera i es va directe a sa casa a canviar de bici (ja se sap, quan té una enraonia, només pensa en ell), la resta anem esperant per tal de fer la prova; però Joan, amb el seu discurs sempre contundent, determina que no hi ha que provar res, tot està clar i que el dimarts a les 6 del matí en el lloc tots'acoblés. Així es fa. Tots a a casa. 
Jose

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada