OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimarts, 23 de juny del 2015

RECUPERANT SENSACIONS

EIXIDA A ALBALAT     20/06/2015

Malgrat haver dit en reiterades ocasions que aquesta crònica hauria de batre els records a la brevetat, finalment he decidit que eixa competició serà millor deixar-la per a Pedro i Joan.

Recuperant sensacions. Aquest ha estat un cap de setmana molt ben aprofitat: 

  • Sopar empedrao a la plaça
  • Actuació de "El Botifarra"  (Una sorpresa agradabilíssima per a aquells que no el coneixiem)
  • Eixida en bici el dissabte
Ja des de l'eixida de La Vall comprovem que aquesta vida està plena de situacions oposades (el blanc s'entén per oposició al negre, n'hi ha persones pacients perquè existeixen els impacients). Ho dic perquè així com a mi l'empedrao em va caure amuntó be, Pedro no parava de queixar-se dient que tenía el cuerpo descompuesto.

Hem arribat a Albalat per fascicles: Els morrallers habituals de La Vall (excepte David), a continuació tres matarranyers Paco, J. M. Fuents, Buils i un company del qual no recorde el nom però no em tornarà a passar. Quan ja havien servit la primera tanda d'entrepans, han arribat Quique i Sergi. Si a més comptem a Javi, imagineu com era de llarga la taula.  Hem gaudit de l'esmorzar, del lloc i de la companyia. Només hem de posar punt negatiu a la rapidesa a l'hora de servir.

Toca la campana i tothom a casa, el grup es divideix en tres, Javi a València, els amics de bici BTT fan la segona part de la seva ruta i per la nacional i La Vilavella la resta.

La marxa és còmoda per a mi (imagineu per als altres). El cas és que comence a adonar-me de LES MEVES PRÒPIES SENSACIONS a l'altura de la circumval·lació de Nules. De La Vilavella a casa tots juntets i a bon ritme. Hem arribat al banquet ben satisfets. QUIN MATÍ MÉS BO!

Veritat que tenia raó quan he dit abans que ha estat un cap de setmana molt ben aprofitat?

Ja veurem Què passa al Matarranya

HASTA  LUEGO  LUCAS

Tomás

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada