OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 27 de juny del 2015

EIXIDA A PETRÉS (27/06/2015)

EN LA MORRALLA 
JA ES RESPIRA AMBIENT DEL MATARRANYA
FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 7:45 h. 
Lloc d'eixida: La Vall d'Uixó/Xilxes/València
Lloc de destí: Petrés.
Bici: Carretera/BTT
Equip: De La Vall d'Uixó: Carretera: Vicent, Jose i Joan. 
De Xilxes: Carretera: Pedro i Mª Pilar (fins Torres, Torres)
De València: BTT: Javi.
Han aparegut a la taula de l'esmorzar: Rubén, Joan Carles i un veí meu de la Colònia que no se com li diuen)
Ruta: La Vall d'Uixó-Algar-El Juncar-Algimia d'Alfara-Torres, Torres-Estivella-Gilet-Petrés (Esmorzar: bar Societat Petrenense)- Almenara-La Llosa-Xilxes-Nules-La Vilavella-La Vall d'Uixó.
Km. totals: 73 km.


Crònica: Amb el cap en l'eixida al Matarranya ha transcorregut la major part de la conversa de la ruta d'anada d'avuí, comentant la reunió d'ahir per ultimar els detalls organitzatius.
La cosa ha quedat segons podeu consultar en l'enllaç següent: REUNIÓ 26 DE JUNY.
Els morrallers per no perdre la costum, en menys de 24 hores, ja hem fet rectificacions als acords de la reunió. 
Pedro era l'encarregat de la intendència. Doncs ara ja no ho és, el testimoni l'agafat Joan. 
El que en un principi pensàvem que podríem comptar amb el cotxe de Vicent, tampoc és possible. Parlant avuí en l'esmorzar en Javi hem acordat que podem comptar amb el d'ell.
L'us del GPS pels component de les opcions B (o siga, nosaltres) està en l'aire. No sabem si en farem us d'ell i que es farà càrrec. En tot cas Joan en porta un en el cap i segons la càrrega de la bateria farem.
En quant a la resta sembla que tot està en bones mans. Comptem en gent en experiència que de segur ho tenen tot previst.
Açò és el que ha ocupat les nostres ments fins l'esmorzar, llevat d'una part del recorregut que ens ha alcançat Quique que anava a Mora de Rubielos a fer nit en companyia de la penya de Paterna en els que havia quedat reunir-se en Altura. En el Juncar ens hem separat. També ha compartit ruta des de Xilxes en Pedro i des de La Vall amb tots, Mª Pilar, que s'ha desviat en Torres, Torres. Tant distrets anàvem que a poc més de les 9:30 h. ja estàvem asseguts en les taules del bar (avui ho hem fet al carrer). Ens el temps que ha transcorregut de l'última vegada que estiguérem i avui tot ha capgirat 180º. Servici ràpid, atenció màxima, menú variat (hem recuperat els calamars) i rebentat acceptables i en partida doble (el segon gentilesa de javi com avançada de la seva propera jubilació (30 d'agost). Entre mitges hem compartit taula en el grupet de Ruben, Joan Carles i el polisero (han vingut després i han fugit abans).
La tornada ja es sap. Tots muts i maricó l'últim. Sense presa; però sense pausa. En Xilxes Pedro ha trencat cap a la platja. Comença el ball estiuenc. El primer ha segut Pedro. En les dos eixides que portem, de moment no ha hagut cap sorpresa, ha esta puntualment al lloc acordat. Ja veurem, a mesura que la resta vagi incorporant-se als seus llocs estiuencs, si funciona la programació.
Els tres que hem aterrat a La Vall ho hem fet al banquet. La calentor que soltava els nostres cossos eren una mostra de que l'alta temperatura ha fet mossa i que ens fa pensar si hi ha que matinar més i no fer llargs esmorzars per tornar abans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada