OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dijous, 11 de juny del 2015

EIXIDA A ALTURA

10/6/15 Dimecres

Eixim a les 7:45 h del matí. Som Tomàs, Josep, Pedro, Joan i jo mateix. David no ha vingut, tot i que m'ha contat aquesta vesprada que portava idea de fer mig recorregut en cotxe i veure'ns a Altura, però s'ha adormit i no ho ha pogut fer.
Anem amb Bici de muntanya, com cada dimecres, tret de Josep que ara no en té i ha vingut, igual que dimecres passat, amb la bici de carretera. Això ha suposat que un tros del recorregut l'ha hagut de fer per un itinerari diferent al nostre. No ha estat així al tornar que tots hem anat per carretera.
El recorregut ha estat el de sempre des de la Vall fins Algar. En eixir d'Algar hem agafat la via verda (Josep ha continuat per carretera fins Altura) i molt plaenterament, hem anat gaudint de l'entorn i de la tranquil·litat que suposa  anar per una via en la que saps que no et trobaràs cap vehicle motoritzat. Cal dir que n'hi ha algunes cruïlles en les que hem d'anar en compte, però això és inevitable.
Tot i haver d'esperar a Peter, que ha fet una, si més no, parada tècnica per aprovissionar-se, hem arribat a l'hora d'esmorzar a la piscina d'Altura, on ens esperaven Josep i Toni (el qual ens ha tractat de lents). Hem deixat les bicis a la terrassa del Bar-restaurant de la piscina i hem ocupat un parell de taules que l'amo (?) del restaurant ens ha preparat. Al principi les espectatives estaven en l'aire, però afortunadament la primera impressió ha estat equivocada i l'esmorzar i l'atenció (i el preu: 6€) han estat a l'altura del que nosaltres cerquem sempre en qualsevol bar que esmorzem: cacauets, olives, cervesa, vi i llimonà, entrepans dins de la normalitat i rebentat de rom bastant aconseguit.
La tornada, com ja he comentat més amunt, ha estat per carretera. A l'altura d'escales Toni s'ha desviat pel camí de les Valls per anar a sa casa. Josep l'ha acompanyat fins a escales i ha continuat cap a la Vall tot sol perquè tenia pressa i havia d'rribar prompte a casa.
La resta hem arribat a la Vall a les 13:30 h, per la qual cosa no hem fet banquet i directament tothom se n'ha anat a sa casa. Dissabte que ve Josep i Vicent no eixiran perquè el cap de setmana el dediquen a visitar als fills (uns en Vitòria, Amposta i els altres en Sabadell). Tots dos desitgen a la penya una eixida positiva i feliç.

Total km: 74'4


Una abraçada a tots: Vicent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada