OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 24 de juny del 2015

EIXIDA A CÀRRICA

24/6/15 Dimecres

Són les 8:45 h, estem tots a falta de Tomàs (que avui no ix per tindre una prova mèdica) i Pedro que no sabem d'on ix ni com. Als 5 minuts apareix, atrafegat, que ve des de Xilxes amb la bici de carretera. Vol canviar de bici però li diem que no cal, donat que anem per carretera i, a més, la bici que duu Josep és també la de carretera. Eixim, tots quatre (dues bicis de carretera i dues de muntanya), en direcció Algar. El recorregut és el de sempre: Algar, el Joncar, carretera general vella fins Segorb (Pedro ha contactat pel camí amb un ciclista que al saber que erem de la Vall li ha preguntat si coneixia a Caisco), Càrrica.

Al bar ens asseiem a la taula del costat de la finestra, com tantes vegades. Gaudim de la Xibeca fresca i bona, cacauets i olives bones (verdes i negres), vi amb llimonà i tot seguit els entrepans, rugues o cantells a quin més bò. Ah i no oblidem l'all-i-oli (tot i que no era caser). El rebentat bò i Joan (per ser el seu sant i el del "rei") ens convida al segon. Redò.

Xarrem, com sempre de tot, però s'endú la major part el reflexionar sobre el fet de la jubilació, els canvis que això comporta en el dia a dia i de la importància de tindre moments de "egoisme", com ara l'estada al Matarranya o semblant (per cert Tobaset, tot anirà de penícula). Ha estat un col·loqui molt profitós.

La tornada és pel mateix itinerari que l'anada. Cal dir que Pedro duu la roda de davant bastant fluixa i ha d'unflar-la. En arribar a la cruïlla amb la carretera ràpida, Pedro es desvia cap a Xilxes i nosaltres tres fem cap al banquet de la Morralla on xerrem una estona i quedem que el dissabte que ve, anem a Petrés que és on toca (Albalat-Petrés-Canet-Petrés-Albalat-Petrés-Canet i així successivament).

Total km: 67


Una abraçada a tots: Vicent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada