OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimarts, 9 de juny del 2015

EIXIDA A PETRÉS (06/06/2015)

NO CABRE DINS DE LA ROBA DE CONTENT

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 7:45 h. 
Lloc d'eixida: La Vall d'Uixó/València
Lloc de destí: Petrés.
Bici: Carretera/BTT
Equip: De La Vall d'Uixó: Carretera:Pedro, Vicent, Jose, Joan i Tomás. 
BTT: Paco, Xavier i un company. Des de Faura: Tony. Des de València: Julio, Javi i Antonio. En cotxe i de paisà: Quique i Joan Carles. 
Ruta: La Vall d'Uixó-Algar-El Juncar-Algimia d'Alfara-Torres, Torres-Estivella-Gilet-Petrés (Esmorzar: bar Societat Petrenense)- Almenara-La Llosa-Xilxes-Nules-La Vilavella-La Vall d'Uixó.


Crònica: Tot semblava ser una ruta més de les nombroses eixides a Petrés. Però en arribar al banquet, de seguida es veu que el dia no anava a ser com sempre. Ja des de lluny es podia veure una taca roja que destacava en gran manera en l'entorn i que a mesura que anàvem arribant els morrallers augmentava. Es clar, La Morralla anava d'estrena amb el nou equipament. Aquesta situació era palesa també en les cares de tots, que en els seus somriures, transmetien eixa sensació de satisfacció. La veritat que som com els xiquets, a tots ens agrada les novetats com molt bé ho arreplega el refranyer, Content com un xiquet amb sabates noves. I és que aquesta era una il·lusió antiga. Feia anys que voliem tindre un equipament on el color roig destacara i en aquesta obstinació ha tingut molt que veure Tomás. A la vista del resultat tots hem coincidit que l'hem encertat.
Doncs si l'eixida ha estat espectacular, no més, ha estat l'itinerari. Mireu el que motiva una estrena que tots hem seguit un ritme constant i alegre on s'han batut tots els horaris habituals. Algú ha dit que si en comptes de portar un equipatge nou el que ens havíem posat era una Evax alas.
El retrobament en els valencians també ha estat una sorpresa per a d'ells que els ha costat uns segons reconèixer-nos. A les 10:45 h. ja hi erem en taula. Després i en comptagotes han aparegut, primer Joan Carles, a continuació Pagés, Paco i un company i finalment Tony i Quique. En arribar Quique, tots ens hem interessat per la seva situació, després de la caiguda del dissabte passat, baixant l'Oronet. Sembla que una mica desficiós; però que una batalleta més. Ens alegrem. Prompte el tornarem a veure rodant.
Una altra novetat del dia ha estat que l'administració del bar ha canviat de proveïdor. La neboda de Joan ho ha deixat per dedicar-se a criar la nova criatura recent nascuda. Com a novells en l'ofici tot ha segut atencions i bones maneres per quedar bé. La cuina no era massa extensa; però el que ens han servit ha estat molt bé i els entrepans generosos. Molt tindran que empènyer per recuperar la clientela.
A l'eixida del bar ens hem fet les fotos de mig cos per la renovació del carnet de La Morralla, que s'adapta als nous colors de l'equipament. Per acabar la foto de grup.
Nou carnet 
Nou equipament
La tornada en companyia de Tony ha mantingut el mateix ritme alegre de l'anada i del que hi ha que destacar les bones sensacions de Tomás que com diuen en la Vall era el més "gallogo" de tots.
En arribar a la Vall, la concentració d'acomiadament no ha estat en el banquet; sinó en la tenda de bicis de Paquito, per tal de comentar-li algunes deficiències en l'equipament i fer una nova comanda pels endarrerits.
Com vegeu, ha estat un matí ple de novetats.

Km totals: 73 km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada