OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

diumenge, 5 de juliol del 2015

RETROBAMENT EN JULIO DESPRÉS DEL POSTOPERATORI
FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 7:45 h. 
Lloc d'eixida: La Vall d'Uixó/Xilxes/València/Faura
Lloc de destí: Canet d'En Berenguer.
Bici: Carretera
Equip: De La Vall d'Uixó: Jose i Tomás. 
De Xilxes: Pedro, Joan, Mª Pilar i una amiga (fins Torres, Torres). Per una altra ruta: Joan Carles, Quique i Sergi.
De València: Jav i Julio.
De Faura: Tony.
Ruta: La Vall d'Uixó-Algar-Alfara de la Baronia-Algimia d'Alfara-Torres, Torres-Estivella-Gilet-Petrés-Sagunt-Canet d'En Berenguer (Esmorzar: bar Murillo)- Ventorrillo-Almenara-La Llosa-Xilxes-Moncofa-La Vall d'Uixó. Els de Xilxes continuaren fins la platja.
Km. totals: 60 km.


Les rutes giratòries ens ha portat avui a Canet. La Morralla en l'època estiuenca presenta diferents punts de partida. Però tots conflueixen al mateix punt, la taula de l'esmorzar. El campament base es manté i és La Vall, encara que el grup està més reduït i en tornar del Matarranya possiblement es quede desert. Aleshores començarà el ball d'horaris i punts d'encontre; però ja se sap, forma part de la casuística estiuenca i un al·licient afegit a la peculiaritat de la Morralla, que tot ho magnifica. D'avançada, podem dir que guanya punts l'opció democràtica, de que si la majoria està en la platja, el punt de partida s'acosti al litoral i en aquest cas pren força el grup de Xilxes. Així que en tornar del Matarranya traslladarem el punt d'encontre a la redona de Xilxes. L'hora d'eixida s'avançarà a les 7:30 h. (dels punts de partida: La Vall, Xilxes i Moncofa) i a les 7:45 en la redona de Xilxes. Sempre en el cas que anem direcció a València. Si anem en direcció Castelló, ens concentraríem en la redona de Moncofa. Açò es parlar, després ja se sap, eixirà el que eixirà. Però una cosa tenim presents, serem malquedes; però mai ens sufoquem i el bon rotllo destaca per damunt de tot.
Fet aquest incís organitzatiu i al temps d'avís informatiu, seguim en l'eixida d'avui. 
És un bon principi, que tot i que havia algun dubte en quant on trobar-nos els xilsers i vallers, no ha hagut cap sorpresa I a les 8h. estàvem tots agrupats en direcció a Algar.
La presència d'una amiga de Mª Pilar ha marcat un ritme suau que ha permès portar converses llargues i ininterrompudes, en aquest cas per Tomás i Jose que junt a Pedro (d'observador i que siga dit de pas, no li ve mal de tant en tant escoltar, que sempre li agrada portar la veu cantant), formàvem un grupet per davant del format per Joan, Mª Pilar i l'amiga. A l'Altura de Torres, Torres, les femines s'han acomiadat i la resta hem continuat cap a Canet per Sagunt. Puntualment hem entrat al bar on en taula ens esperaven la resta. Salutacions especials a Julio per interessar-nos per la seva salut. i a gaudir de l'esmorzar. Converses simultànies  i algunes puntualitzacions del viatge al Matarranya. Jose ha repartit els nous carnets que han adquirit un color vermellós i a les 11 h. "cada oveja con su pareja". Els diferents ramats han pres camí al seus corrals i com hem comentat altres vegades, seguint la dula, cada cap amb la seva cleda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada