OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 17 de juliol del 2013

EIXIDA A ESLIDA (17/07/2013

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 7:45
Llocs d'eixida: La Vall/ Xilxes
Lloc i hora de reagrupament: La Vilavella 8:15 h.
Lloc de destí: Eslida
Equip: Des de La Vall: Vicent, Tomás i Jose. Des de Xilxes: Joan, i Pedro.
Ruta: La Vall d'Uixó/Xilxes/ Vilavella, Artana, Eslida. Tornar pel mateix lloc. Joan i Pedro han passat per la Vall per després seguir fins a Xilxes.
Esmorzar: Menys el pa que no és del dia a més de precongelat i l'amanida que s'ha reduït considerablement, la resta fenomenal. I com no, encara que sone repetitiu, immillorable. Alguns solt tenien un glop de cafè.


Mireu eix rebentat del mig. En aquesta foto he tingut millor ull

Incidències: Ruta curta perquè Vicent tenia que estar a La Vall a les 12h.; però intensa. A les 9:30h. ja estàvem en taula i a les 11:45h. en La Vall. A l'anada hem fet una pujada al coll d'Artana a bon ritme, passant a un borrianer degut a la impertinència de Pedro que no sap estar quiet quan veu algun davant. A la tornada i en aquesta mateixa pujada ha hagut esprint iniciat per Pedro des de darrere i contrarestat per Jose que ha saltat en persecució i superant-lo ja a les acaballes de la pujada. Fins a La Vilavella per davant han tirat Vicent i Jose i la resta a distància. D'aquí a la Vall tots junts i provocant a Pedro sobre que deixe d'una vegada de fer ostentacions que les perd quasi totes i que s'assabenti que de moment no té res a fer. Contestació, "aún queda el Randero". Efectivament, a la pujada de l'autovia que precedeix a la del Randero, ja s'havia anat. L'hem deixat anar dient-li que li donàvem avantatge i que igual seria cadàver. Quan Juan i Jose han dit ara és l'hora ens hem llançat a per ell, hem posat la bici a 37 i ell en veure-nos arribar ha fet l'últim esforç, mentre Joan em dia, tot teu. Eixa expressió m'ha produït l'efecte contrari i m'he entregat a falta de 10m. Li havien donat massa avantatge. Es torna a repetir la història de totes les eixides. Jo acabe penedint-me de que aquesta no és la meva guerra; però qui es resisteix a un provocador com Pedro!.
Km totals: 50km. (des de La Vall)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada