OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 27 de juliol del 2013

EIXIDA A CANET D'EN BERENGUER (27/07/2013)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 7:45
Llocs d'eixida: La Vall/ Xilxes/Moncofa/València.
Lloc i hora de reagrupament: Entrada camí després del pont de Cerverola. 8h.
Lloc de destí: Canet d'En Berenguer
Equip: Des de La Vall: Jose. Des de Xilxes: Pedro i Quique. Des de Moncofa: Vicent i David. Des de València: Julio i Toni
Ruta: La Vall d'Uixó/Xilxes/Moncofa, Algar-El Juncar-Algimia d'Alfara-Torres, Torres-Estivella-Gilet-Sagunt-Port de Sagunt-Canet (Esmorzar)-El Ventorrillo-Almenara-La Llosa-Xilxes-Moncofa-La Vall d'Uixó/Xilxes/Moncofa. Els de València han fet la ruta de sempre i que com no envien cap correu indicant-la no la sabem per publicar-la. No us costaria res enviar les vostres cròniques per incorporar-les a aquesta. Va fe-vos l'ànim.
Esmorzar: A les 9:45 ja hi estàvem en la porta del bar. A partir d'avui, i durant l'estiu, hem avançat un quart d'hora l'inici de l'esmorzar. La proposta llançada aquesta setmana ha segut ben acollida i la prova ha estat que tots hem acudit puntualment a l'hora. L'esmorzar de Canet ha estat el de sempre. Si bé comentar que hem pegat meneo a la cervesa i això ha cridat l'atenció a l'amo que ho ha deixat caure espetat "si vos fan bufar no passareu la prova". Alhora de pagar no s'ha notat, hem pagat com sempre. A més a més Toni, que feia unes setmanes que no venia, ha arribat a les 10:10h. ja que no era sabedor del canvi d'horari. S'ha trobat la taula sense res i li hem demanat a l'amo que el reposés, que el xic a vingut tard i no te res. Ha reposat de tot i ha tornat a fer el següent comentari a Toni:"avui cauràs 20' en la classificació general". A la fi l'home s'ho ha pres amb filososfia.
Ressenya: Destacar el que anem dient en les últimes cròniques. La Morralla torna a ser un equip. Arribem puntuals als llocs acordats fent els reagrupaments amb una gran sincronització. Quan estem junts anem tots a bloc i el que és més gratificant de tot, seguim fàcilment el ritme que marca el primer i entrant més d'un als relleus. La proesa d'avui ha estat que havíem acordat esmorzar a les 9:45h. i sense adonar-nos d'aquesta variació ens hem llançat pel Juncar i de seguida ens ha creat el dubte de si arribaríem alhora a Canet. La millor manera d'aconseguir-ho és augmentant la marxa i això és el que hem fet. Ja en la mateixa pujada al Juncar, Vicent ha tensat la cadena, posant-se davant. D'allí fins al camí de Lliria on ens hem trobat amb Julio i David hem anat tot el que hem pogut, tot plat tant per amunt com per avall i jugant amb els pinyons on la majoria de les vegades anaven pels de baix. Eren un poc més de les 9:30h quan ens hem ajuntat i mireu quina seria la impressió que els hem donat a Julio i a David quan des de dalt del pont, on estaven parats, ens han vist baixar (fins a l'extrem que Vicent ha fet de Julio i ha agafat la cruïlla pel carril contrari) que s'han pujat a la bici abans d'arribar i han fet camí a l'espera de que els agafàrem. En arribar a la seva altura, justament en el pontet abans del cementeri, ens hem saludat sobre la marxa, hem passat el carrer empedrat i en passar la redona que ens porta cap el Port de Sagunt, Jose s'ha mirat el rellotge, ha vist que faltaven 10', s'ha posat davant i ha llançat la bici al límit, tots l'han seguit i en passar l'última redona, quan ve la recta, s'ha posat davant Quique i li ha donat un puntet més, passant la redona perillosa de la Minife com si fossim un autobús, on els cotxes han reduït per a que passéssim. En eixir de la redona, Julio que anava darrere de Quiue, ha fet intent de reduir la marxa i Jose que anava darrere de Julio, sabedor de que el tram que ve pica un poc cap amunt, l'ha passat per seguir la roda de Quique, que com era d'esperar no anava a amollar, al contrari ha mantingut el ritme, malgrat anar en pendent. I tots ens hem posat en fila fins l'entrada a Canet. Faltaven 2 minuts per a les 9:45h. Ho havíem aconseguit.
Km. totals des de La Vall: 75km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada