OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dilluns, 15 de juliol del 2013

EIXIDA A ALCUDIA DE VEO (13/07/2013 )

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 7:45
Llocs d'eixida: La Vall/ Xilxes/Moncofa
Lloc i hora de reagrupament: La Vilavella 8:15 h.
Lloc de destí: L'Alcúdia de Veo
Equip: Des de La Vall: Vicent, Tomás i Jose Carlos. Des de Xilxes: Joan, Mª Pilar i Pedro i David des de Moncofa. Per rutes alternatives Quique i Joan Carles des de Xilxes i Francesc Falcó i Xavier Pagés des de Moncofa.
Ruta: La Vall d'Uixó/Xilxes/Moncofa, Vilavella, Betxí, Onda, Artesa, Tales, Veo i L'Alcúdia de Veo. El mateix recorregut per tornar a casa.
Esmorzar: Res digne menció respecte a l'àpat; ja sabem que estem en Castelló i que açò se paga ( 7 lauros per barba i al meu parer res d'especial ). Però sí cal destacar l'agradable sorpresa d'arriba a Alcúdia i trobar-te que, en lloc de 7 ciclistes en som 11 a la taula perquè ens estàven esperant Quique, Joan Carles, Paco Falcó i Xavier Pagés.  Ja feia temps que no erem un grup de ciclistes que semblara una penya. 
Incidències: Comencen molt prompte, com és normal en una penya que s'anomena La Morralla i que com a tal es condueix.
A l'hora d'eixida, puntuals com un rellotge comencen a pedalar Vicent i Tomás en direcció a La Vilavella i allí els troba David que, sobrat de temps, anava a esperar-los cap a la Vall. Tots tres arriben al lloc de reagrupament al voltat de les 8:10. Encara que ells paren, no ho fa el rellotge que continua menjant minuts. Arriba Jose Carlos que ve de La Vall; no sabem res de la família xilxera. Comentem alguna cosa de S. Fermín i comencem a pensar  que ha passat el que després es confirma i és que mentre uns matinen per arribar al lloc a l'hora uns altres ho fan per estan en Pamplona davant la tele. SENSE COMENTARIS.
Reprenem la marxa i ja des del principi s'aprecia qui està en plena forma. Vicent agafa una marxeta còmoda per a ell i sense adonar-se'n va obrint forat i "en vee en cuando" (que diria Pedro) ens espera. D'aquesta menera arribem a Onda i a la fontetea de Tales, on Vicent i Pedro paren a omplir, moment que aprofitem els altres per continuar endavant fent-nos la il·lusió d'haver-los deixat; però no ha durat massa l'alegria en casa del pobre. Ens encaminem a Benitandús que està ple i preciós i on hem pogut veure que s'han montat activitats aquàtiques de piragüisme. Eixe va ser lúnic moment que aquest reporter va descansar una mica perquè des d'allí a l'Alcúdia se li va fer llaaaaarg, molt llaaaarg. Al final va valdre la pena. Cal dir que PEDRO EN TOT MOMENT HA RESPECTAT L'AUTORITAT DE QUI VA DEMOSTRAR SER EL LÍDER i ni tan sols va fer intent de superar-lo ( un hip, hip, hurr... per Pedro )
Tornem a casa per desfer el recorregut iniciant-lo amb una baixada espectacular fins a Tales; des d'alli a casa molt tranquils encara que el sol pegava de valent.
En Vilavella David espera a Paco i Pagés per anar junts a Moncofa. i Pedro i Joan ens acompanyen a casa i només els ha faltat pujar a casa i fregar-nos l'esquena a la dutxa ( Això són amics!)
El cas és que de Vilavella a casa ens hem preguntat sobre l'eixida del dimecres i ací torna a haver-hi divisió d'opinions. Anem - va dir Pedro - a Càrrica (que allí sembla que tinga alguna cosa amb la cambrera). De seguida el cunyat li replica que ja està bé de repetir llocs, collons, i que canviem una mica.
¿Pedro, por qué no vamos a Navajas, y almorzamos en la plaza ?
- ¡Si hombre, o a cuchillos!. Quita, quita, que para eso hay que ir a Ciudad real o a Albacete.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada