OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 24 de juliol del 2013

EIXIDA A ALMENARA (24/07/2013)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 7:45
Llocs d'eixida: La Vall/ Xilxes/Moncofa/Benifairó
Lloc i hora de reagrupament: Pont de Cerverola 8h.
Lloc de destí: Almenara
Equip: Des de La Vall: Jose. Des de Xilxes: Pedro. Des de Moncofa: Vicent i Àngel. Des de Benifairó: Joan.
Ruta: La Vall d'Uixó/Xilxes/Moncofa, Algar-El Juncar-Algimia d'Alfara-Torres, Torres-Les Valls-Ventorrillo-Almenara (esmorzar bar Alpino)-La Llosa-Xilxes-Nules-La Vilavella-La Vall d'Uixó/Xilxes/Moncofa. Joan l'anada l'ha feta pujant a Torres, Torres i venint a l'encontre, cosa que hem fet baixant el Juncar per la cara de València.
Esmorzar: Ja són varis els que cataloguen aquest bar com el millor i a la vista del be que s'estan portant haurem de donar-li aquest mèrit. La grandària de l'entrepà és considerable a més d'estar ben atapeït de mescla. Les amanides amb tomata i cogombre collit en el dia de l'horta. Beure el que vols i carajillos de conyac acceptables. A més el gasto ha corregut a càrrec de Jose, que celebrava avui el seu aniversari. Fa un any se n'alegrava de complir els 60 per jubilar-se i en un no res ja té un any més i la cosa ja pica perquè açò no te paradora.
Incidències: Avuí havem de donar la benvinguda a Àngel que ha vingut de vacances a Moncofa. Hem fet una ruta amb una marxa constant el que ha fet que tragàrem els km a pressa. En el trajecte de tornada ens ha passat a l'altura de La Llosa, David, que venia de replegar el cotxe del taller. Ens hem saludat en la gasolinera i ja a un ritme més accelerat hem seguit per La Vilavella, sent les 12h. quan estàvem en La Vall. Ací ens hem quedat Jose i Joan i la resta han seguit fins a les seves platges respectives. 

Cal destacar la bona pràctica de matinar i acurtar l'hora d'inici de l'esmorzar i si a més a més el temps d'esmorzar no s'ha llarga gaire, et permet fer més km després i arribar abans de que el Sol creme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada