OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 31 de juliol del 2013

EIXIDA A CANET D'EN BERENGUER (31/07/2013)

INTRODUCCIÓ:  Sembla que les programacions d'eixides a Càrrica porten la negra enguany. No sé les vegades que hem dit d'anar a Càrrica i siga per A ó per B, ó per A i B, no anem. Avui s'ha tornat a repetir a més amb l'agreujament de deixar en l'estacada a Jose. La cosa ha estat de la següent manera. Com tots sabeu, l'eixida acordada era a Càrrica i el punt d'encontre, la redona de la carretera d'Algar a les 8h. Doncs bé, l'únic que ha estat en el lloc, Jose. La resta no ha aparegut. Els més responsable ha comunicat la seva absència en temps, cas de Vicent; però la resta, Quique i Pedro, en rebre l'avis de Vicent, han pensat que Jose estaria en Montán i no baixaria i prenen la decisió de no eixir, tan poc que costa fer una trucada. Malgrat viure en l'era de les noves tevnològies i fardar de bons mòbils, sembla que la gorromineria els supera. Si fa unes cròniques estàvem lloant les virtuts de la morralla, sembla que encara ens queda una assignatura pendent, el de la serietat.
I que fa Jose quan es veu sols, donc es clar, trucar a Pedro. "Estoy en la cama, que haces ahí, donde estas, creia que no salia nadie, bla, bla, bla. Ahora me levanto voy para ahí. La veritat siga dita que el xic es desfeia en intentar arreglar-ho i davant de tanta bona voluntat, el que en principi em rondava pel cap de enviar-lo a escaparrar i anar-me'n sols, vaig acceptar baixar a la platja en la seva cerca i fer una ruta alternativa tots dos.
FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 7:45h.
Llocs d'eixida: La Vall/ Xilxes
Lloc i hora de reagrupament: 8:30h. carretera Xilxes poble/Xilxes platja
Lloc de destí: Canet d'En Berenguer
Equip: Des de La Vall: Jose. Des de Xilxes: Pedro.
Ruta: La Vall d'Uixó/Xilxes-La Llosa-Almenara-Ventorrillo-Petrés-Sagunt-Port de Sagunt-Canet (esmorzar, Bar Murillo)-Ventorrillo-Almenara-La Llosa-Xilxes-Moncofa-La Vall d'Uixó/Xilxes.
Esmorzar: A les 9:45. Bar ple. Clientela diferent als dissabte. Més gent treballadora. Atenció ràpida. Ens hem menjat els dos bocates amb la jarra de cervesa per als dos. I dir-vos que no us esforceu per demanar els carajillos cremats que no els cremen. Son carajillos amb el conyac afegit en gelat per damunt del cafè. Hem saludat a un fill de La Vall d'Uixó i resident a Almenara, un agricultor que fumant el seu tortet ha entrat al bar i s'ha dirigit al corral a gaudir del seu esmorzar en la zona de fumadors. Poc més de les 10:30h. ja estàvem de tornada. 
Ressenya: Ruta totalment plana; però que parlant i sense deixar de pedalar l'hem feta rapideta. A les 11:45h ja estàvem en la Vall i 70Km fets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada