OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 26 de febrer del 2014

EIXIDA A ALMENARA (26/02/2014)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8h.
Llocs d'eixida: La Vall//Paterna/Faura.
Lloc de destí: Almenara.
Equip: Des de La Vall: Jose, Pedro, Vicent, Tomás I Joan (de paisà). Des de Paterna: Quique i des de Faura: Toni.
Ruta: La Vall d'Uixó-Algar-Alfara de la Baronia-Algimia d'Alfara-Torres, Torres-Les Valls-Almenara (Esmorzar, Bar Alpino)-La LLosa-Xilxes-Moncofa-Nules-La Vilavella-La Vall.

EsmorzarEl bar avui estava de gom a gom, no saben perquè, si serà casualitat, o que simplement li va molt be el negoci i la gent es troba a gust. La veritat siga dit, que si be al principi, pensàvem que davant d'aquesta circumstància el servici seria més deficient, res més lluny de la realitat, ens han tractat com sempre o millor, jo diria que fins i tot ens han malcriat. Com l'espera ha sigut lògicament una mica llarga, hem apurat prompte els cacaus i les olives i en servir-nos els entrepans, i què entrepans!, ha reposar ràpidament de cacaus i olives a més d'un plat de ceba i tot el vi i llimonà que hem necessitat. Per acabar el carajillo ha estat acord amb l'esplèndid esmorzar. I al hora de pagar 5€.


RessenyaAvuí hem eixit un quart d'hora tard. La culpa, una vegada més, el mal de La Morralla, la falta de comunicació entre cunyats. En aquest cas ha estat més un error de suposició de Pedro en donar per cert l'especulació i no confirmar mai per tal d'assegurar-se. Resulta que en estar Jose, Pedro, Tomás i Vicent al lloc d'eixida i a la veu de anem que ja estem tots, Pedro ix dient que no, que falta Joan. I tu com ho saps, que ja esta bé, que has parlat en ell. No, l'he vist passejant i la seua filla m'ha dit que demà ix. En eixes ens quedem esperant i aprofitem per comentar la solució a un problema de lògica que li havia plantejat Tomás a Pedro la setmana passada, aquell del presoner i les dues portes custodiades per dos guardians (un que sempre diu la veritat i l'altre que sempre menteix) i que sols una de les dos portes donava a la llibertat. El que havia de buscar Pedro és la pregunta que hauria de formular a un dels presoners per poder elegir la porta de la llibertat. Bé sembla que Pedro havia trobat la pregunta; però al hora d'explicar-ho no va saber exposar-la i entre tots li ho vam aclarir. 8:15h. i Joan sense vindre i en això que a Jose li ve al cap que si els càlculs no li fallen aquesta setmana deuria tindre guàrdia i per tant si bé ho farà des de Benifairó. Efectivament, en arribar a Almenara ha aparegut, sense bici, però ens ha aclarit que l'especulació de Pedro ha segut errònia de totes totes. Ni està recuperat, ni en cap moment havia tingut la intenció d'eixir i a més a més ha afegit que de moment no podrà eixir i que quan tinga intenció ho farà saber.
En quant a la ruta, ha estat una mica més curta que la de les últimes eixides. Ens ha faltat eixe quart d'hora de retard. Però ha estat tot un plaer; perquè el dia reunia totes les condicions atmosfèriques per gaudir d'un gran dia de bici. I amb eixe ritme de pedalada que hem aconseguit, hem fet la volta sense sacrificis; però aconseguint l'objectiu de les eixides, fer exercici, adquirint al tems bona forma i gaudir de la bona taula en bona harmonia.


Km totals: 65km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada