OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 1 de març del 2014

-veo veo -¿qué ves? -una cosita -¿qué cosita es? -empieza por "A" ALCUDIA no, no, no, esa no, es AHIN -veo veo -¿qué ves? -una cosita -¿qué cosita es? -empieza por "E" ESLIDA si, si , si (01/03/2014)


FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8h.
Llocs d'eixida: La Vall.
Lloc de destí: Eslida.
Equip: Jose, Pedro, Vicent i Tomás.
Ruta: La Vall d'Uixó-La Vilavella-Aetana-Eslida-Tunel d'Ahin-Eslida (Esmorzar, Bar Paquita)-Artana-La Vilavella-Nules-Moncofa-Xilxes-La Llosa-La Vall.

Ressenya
Amb la intenció d'anar a Alcudia de Veo hem eixit; però el negat de Pedro a les primeres de canvi ja rumiava dient "que ganas de ir" que se nos ha perdido allí" "que ricos estais de querer pagar 7€". El segon dubte s'ha presentat alhora de decidir quina ruta agafaven, si la d'Onda o la d'Eslida. En aquesta qüestió la decisió li l'ham endossat a Tomás, com a l'indicador de l'estat de forma de la penya. La resposta ha estat la típica en ell; o siga plantejant-te una nova qüestió: -"El que vulgueu; però una cosa si us dic, que tornar per Onda" Davant d'aquesta resposta decidim anar per Eslida al temps que se'ns obria una finestra de que al passar per Eslida ens aturarem, com a la fi ha ocorregut.

EsmorzarAçò és com una droga, qui es resisteix a passar de llarg i donar l'esquena a la nostra mare. Ja en taula, Pedro torna a treure la vena remugadora: "Esto ya no es lo que era" "El pan no vale nada" "Donde está aquel aceite que inundaba la ensalada" i bla, bla, bla... Però és que ha agarrat la verba i no l'ha soltada fins La Vall. Quina plomada que ens ha pegat, pareixia que li havien donat corda, fins i tot ens ha fet alguna confessió pujada de temperatura i que ha quedat en taula.
El segon carajillo gentilesa de Vicent a més de dues ampolles de vi Macameu ha contribuït a donar-li més a la llengua.
Alhora de pagar ens hem trobar amb un regalet, la Paquita que de tant en tant té la costum de fer alguna peca ciclista ens ha obsequiat amb uns calcetins. El semblant de Pedro ha canviat i ja ha soltat la frase "mira por donde al final la cosa no ha salido tan mal" fins i tot ha piropejat a  la Paquita dient-li lo jove que està i resaltant-li els seus ulls blaus.

Ve, si vegeu que la posi de Jose es forçada es deu a que no vol arrimar-se a Pedro perquè com haureu observat va d'estrena de maillot i resulta que li destenyeix. De fet portava tot el culot de color taronja com si haguera tocat alguna planta i s'ha omplit de pol·len. Sembla que és un regal de Julio que se la tret de sobra i Pedro que tot ho agarra no ha dubtat en posar-se'l. A més a més és un model amb caputxa i li senta la mar de graciós. Per a que us feu la idea podeu decidir entre un arlequí o una peça de roba penjada en una perxa. Crec que si s'ho pensa bé després d'avui el deu llançar al fem.

Km totals: 65km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada