OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 5 de març del 2014

EIXIDA A ALMENARA (05/03/2014)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8h.
Llocs d'eixida: La Vall.
Lloc de destí: Almenara.
Equip: Jose, Pedro, Vicent I Tomás (de paisà)
Ruta: La Vall d'Uixó-El Juncar-Algimia d'Alfara-Torres, Torres-Les Valls-Almenara (Esmorzar, Bar Alpino)-La LLosa-Xilxes-Moncofa-Nules-La Vilavella-La Vall.

Esmorzar: Tal com havia marcat Pedro, avui havia que repetir al bar Alpino d'Almenara per tal de fer tracte amb un resident d'aquest poble que estava interessat en la compra d'una taula de so que té penjada a Internet. Però resulta que el contacte s'havia avançat al dia d'ahir i de moment no ha hagut acord i Pedro es va callar com un puta i no ha manifestat la no necessitat de vindre ací, entre altres coses, o bé per no fer us del telèfon o que ací es més barat. Bé, sigui el motiu que sigui una cosa no li hem perdonat, que complira la seva paraula de convidar-nos i veges per on no s'ha fet de pregar, sembla que la memòria no li fallava i encara que ha intentat convèncer-nos de que ell no s'havia compromès a res, la prova ha estat que portava un bitllet de 20€.
PEDRO HA PAGAT UN CARAJILLO!!!!!!!!!! MOLTES GRÀCIES!!!!!!!!!
PD. Abans d'arribar a Almenara, Pedro ha rebut un wasap de Joan que no ha pogut llegir fins arribar al bar i que deia que no estava en condicions encara per anar en bici i que a més a més no tenia cotxe per poder arrimar-se a esmorzar. Pedro li ha contestat que "jodeison". De sobte ens ha vingut al cap que Tomás venia en cotxe a esmorzar. Novament Pedro es posa en contacte en Joan (aquesta vegada fent us de la trucada, quin esforç fer una despesa) per tal de dir-li que es pose en contacte amb Tomas. Massa tard, Tomás ja entrava per la porta del bar. Nou wasap amb el text "doble jodeison". I joan, ja veus també t'has perdut el carajillo del cunyat. Ara soc jo el que et dic: "triple jodeison"

Ressenya: Benvingut al nostre amic inseparable, el vent. Que manera enguany. No recordem cap situació d'aquestes. Tot i això no sabem ja si és perquè ja ens hem familiaritzat amb ell, la cosa és que no ens ha afectat gaire. Ha hagut moment de cara i altres a favor; però a la fi amb la bona forma que mostrem ens hem presentat abans de les 10h, a Almenara i amb 40km. a les costelles.
VICENT AMB UN PAR DE COLLONS!!!!!!!!!!! La tornada ha esta de bojos, sembla que la beguda fa que perdem l'enteniment (esperem que la Guardia Civil no llegeixi aquest bloc) i la bona forma la resta. L'eixida d'Almenara ha estat suau perquè estàvem ocupats deliberant entre si havíem d'anar per dins del poble o fent la volta d'extraradi que és la que estàvem fent. En ixes estàvem quan a Pedro li ha vingut la sobtada necessitat de pixar i entre decidir-se a parar hem passat La Llosa i a l'altura de la venda de taronges abans de Xilxes ha parat perquè l'home no podia més. En la bufa buida i amb unes quantes voltes de Vicent i Jose a la redona de Xilxes, ha arribat. A partir d'ací la cosa ha girat 180º, Vicent s'ha posat davant i amb unes camotes amb 30 km damunt de les eixides per la muntanya s'ha posat a tirar i Pedro i Jose prou hem tingut per seguir-lo, l'hem deixat fer i de tant en tant Pedro es queixava; però jo l'animava dient que ja es cansaria, tu aguanta que no tindrà tanta corda. No sé si ens escoltava o què; però res d'amollar, al contrari pujava. Novament a Pedro li ve a la memòria la companyia de Tomás; Pedro aguanta que açò és l'últim cartutx. No res, que passa per la redona de Moncofa i ni preguntar si girem cap a La Vall, ell sense reduir recte per La Vilavella. Com Pedro alegrement havia dit al eixir del bar que si havíem fet 40km abans de l'esmorzar, si tornàvem per La Vilavella faríem 80km; això li deuria passar pel cap i tot i que ja era més de les 13h. (se'ns havia fet les 12h, en el bar) havia que fer kilòmetres. No ha donat respir, en cap moment ha baixat la velocitat, ni ha manifestat perduda de força i la nostra esperança de que tard o prompte amainaria no ens ha funcionat i el punt d'honor ens ha mantingut a roda. Arribem a Nules i li dic a Pedro, vinga que ara et toca a tu, aquest tram del recorregut es el teu, espavila. Però avui Vicent estava fora de si, ell a la seva, entrem en l'accés de Nules on marca 40km/h a 37 km. Vicent que saltaràs el radar!. I Pedro, "que me voy a poner yo delante!" "Miralo, che Vicent, que te pasa!" I Vicent a la seva, ni girar-se, Entra al camí i ni clots ni res, ací que sempre aprofitem per anar tranquils, ni per ixes, fins arribar al stop no ha parat. Ahí parit, Això és tindre collons. Que satisfet t'has quedat. 
PD. En aquest moment m'acaba de donar una enrampada.
Per fi Vicent li diu a Pedro, vinga posat davant, tot teu. Perfecte, al tran tran anem bé. Pedro no farem els 80km! "Como que no! Vamos a dar la vuelta por el Carbonaire". Vagi l'última tonteria, tu el que vols és deixar-te veure pel poble. I allà que anem. No sé quants anys fa que no entre a La Vall per baix i molt menys anar pel Toledo i el Carbonaire, jo crec que mai; però avui teniem el dia bobo i tots els pensaments eren ordres. Al final el comptaquilòmetres no ha arribat a 80, ens hem quedat en 71km.

Km totals: 71km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada