OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 8 de març del 2014

EIXIDA A PETRÉS (08/03/2014)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8h.
Lloc d'eixida: La Vall d'Uixó/Faura/valència
Lloc de destí: Petrés.
Equip: Des de La Vall: Jose, Pedro i Joan (de paisà). 
Ruta: La Vall d'Uixó-Algar-El Juncar-Algimia d'Alfara-Torres, Torres-Estivella-Gilet-Petrés (Esmorzar, Bar Societat Petrenense)-Almenara-La LLosa-Xilxes-Moncofa-La Vall d'Uixó.

Ressenya
Divendres 7, a les 17:30h. arriba un wassap de Tomàs. Estic de boda, demà sinó estic a l'hora no m'espereu. A les 18:30h., trucada de Vicent. Demà no puc eixir. Passa el divendres, Joan no dóna senyals de vida. Tampoc ix. Jo m'ho estic pensat. De Julio no sabem res, està per València o s'ha perdut. Igual Pedro es queda sols i no s'ho mereix. Bé, penso que dec eixir, que no diga que l'hem deixat tirat.
Dissabte 8, a les 8:00h. acudim Pedro i Jose. No cal entretenir-se. Sense res que parlar emprenem el camí. Sense preses però fent camí i entre xarreta i xarreta ens acostem a Gilet i a l'eixida, al·leluia!, Julio que ve de cara. Ni besos, ni abraçades, res de res, ha estat un retrobament més bé gelat. Hem arribat al Bar de Petrés amb la motivació de veure que tal és l'esmorzar amb la nova administració actual que no és altra que la germana i nebodes de Joan. Els tres ens hem posat a rosegar els cacaus i a esbrinar sobre unes imatges de la tele on es veien un bulbs que no sabíem desxifrar. Sembla que no sabíem que dir-nos. En això que han arribat Joan i Toni i la cosa ha agafat un altre rumb i la presència de Joan ha despertat la camaraderia i la cosa s'ha normalitzat una mica. Arribat l'hora dels carajillos no podíem començar una nova etapa sense la coca petresana. Així que aquesta vegada ha estat Jose el que s'ha brindat a comprar-la i amb la col·laboració de Pedro a fer de correu, hem pogut gaudir d'una coca farcida de panses i atipada de nous, que com hi havia per a més d'un tros ha provocat que Joan s'estirara amb el segon carajillo i poder-la empassar tota.
La tornada fins a Xilxes hem anat Pedro, Jose i Toni, on aquest ha girat en direcció a Faura i nosaltres dos, ja en poques ganes de bici, en arribar a Moncofa, en trencat cap a casa.

Km totals: 65km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada