OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 15 de març del 2014

EIXIDA A CANET D'EN BERENGUER (15/03/2014)

CRÒNICA DES DE LA DISTÀNCIA
Font d'informació: Vicent i Piter

Com que jo no he eixit no puc fer la crònica en viu; però si puc fer referència a la informació que m'ha arribat primer via wasap i després amb la visita a casa que m'han fet Piter i Vicent al regrés de l'eixida per saludar-me.
Del wasap penjo la foto que ha enviat Vicent per tal de fer-nos enveja de l'esmorzar que s'estaven pegant i utilitzant com a referent el plat d'abaetjo que amb cara de satisfacció es disposava a mamprendre Julio i dirigit expressament a David, un habitual d'aquest plat.
De la visita a casa reb la informació dels que han eixit: 
Des de La Vall: Pedro, Vicent, Joan. Mª Pilar i Jose.
Des de València: Julio i Javi (En cotxe)
Des de Faura: Toni
Em comenten que Joan patia amb la bici ja que es ressentia del dolor del braç que encara perdura i que segueix donant-li pel cul. Va cap a dos mesos. Quina caiguda més tonta. Així que a l'altura d'Algimia han decidit tornar-se a casa, fent el mateix la filla i Jose.
També m'han comentat un mal entès que ha hagut amb Toni arrel d'una conversa en l'esmorzar del dimecres passat a Benifairó quan parlant de vins sembla que Toni va convidar a anar a sa casa a provar uns vins i que no ho van interpretar així pensant que la convidada seria per a algun dia i no per a eixe mateix dia. Per tant, a fi de resoldre el greuge, s'ha decidit tornar aquest dimarts a Benifairó, esmorzar en el bar i en acabar arrimar-se a casa de Toni i fer una prova de vins.
En la conversa també hem parlat del meu viatge a Castilla-León i en tocar la gastronomia he tret un plat de formatge per tal de fer un aperitiu i fer més agradable la xerrada sota l'ombra del pi i gaudint d'una climatologia agradable.
Bé, ja que avui és el dia de fer dentetes, penjo una foto de la mostra del formatge junt a un vi de Toro del que formava part el lot del tast feta a l'empresa Chillón de Toro.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada