OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 8 de febrer del 2014

EIXIDA A ALBALAT DELS TARONGERS (08/02/2014)

EL GARBÍ : Aquest vent bufa del sud-oest. És un vent irregular que bufa fort a les darreries de l'estiu o de l'hivern. Porta tronades i alça molt la maror. També s'anomena llebeig.

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8h.
Llocs d'eixida: La Vall/València.
Lloc de destí: Albalat dels Tarongers.
Equip: Des de La Vall: Jose, Pedro, Vicent i Tomás. Des de València: Julio i Antonio. 
Ruta: La Vall d'Uixó-Algar-Alfara de la Baronia-Algimia d'Alfara-Torres, Torres-Estivella-Gilet-Petrés-Albalat dels tarongers (Esmorzar, Bar El Portell)-Petrés-El Ventorrillo-Almenara-La LLosa-Xilxes-Moncofa-Nules-La Vilavella-La Vall.

Esmorzar: Davant de la grata sorpresa de la vegada anterior, avuí hem tornat a repetir l'esmorzar al bar El Portell. Sembla que de moment hem recuperat l'eixida a Albalat. En aquest bar s'esmorza molt bé i de qualitat, a més a més del que el preu segueix la tònica d'aquests terrenys, 5€.
La peculiaritat està en els rebentats que ho serveixen separant el cafè del cremat de conyac, on aquest ve flamejant en un recipient i al que tu mantens encens regirant-lo amb una cullereta. Com que hi ha de sobra, hem descobert que el que resta l'hem esgotat pur i està molt bo. La propera vegada igual ens fem primer el cafè i el cremat el bevem després a pèl. 

Ressenya: No sé quants són els dies que ens acompanya el vent. Avui per no variar, només arribar al lloc d'eixida, ha començat a moure i el semblant nostre reflectia allò de que febrer ventós, cara de gos. Però com quan un es troba tantes vegades en la mateixa situació s'acostuma i inclòs agafa experiència i fins i tot desconnecta fent marxa com si tal cosa i anem contra vent i marea. La veritat és que en l'anada el vent no era gaire incomode; però a la tornada ha augmentat de força i fins a La Vilavella ens ha empentat a favor però a partir d'ací hem girat el rumb i l'hem tingut tot de cara. Cadascú ha anat al seu aire i mantenint l'equilibri com millor sabia. 
Però que es penseu, estem en febrer i ja es sap, el febrer, de cap o de cua l'ha de fer

Km totals: 76km.

3 comentaris:

  1. Se ha cremat molt per Gilet en l'incendi o no es veia desde la carretera?

    ResponElimina
  2. Se ha cremat molt per Gilet en l'incendi o no es veia desde la carretera?

    ResponElimina
  3. Se ha cremat molt per Gilet en l'incendi o no es veia desde la carretera?

    ResponElimina