OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 22 de febrer del 2014

EIXIDA A PETRÉS (22/02/2014)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8h.
Lloc d'eixida: La Vall d'Uixó
Lloc de destí: Petrés.
Equip: Des de La Vall: Jose, Pedro i Vicent. 
Ruta: La Vall d'Uixó-Algar-El Juncar-Algimia d'Alfara-Torres, Torres-Estivella-Gilet-Petrés (Esmorzar, Bar Societat Petrenense)-Almenara-La LLosa-Xilxes-Moncofa-Nules-La Vilavella-La Vall d'Uixó.

Ressenya: 8 del matí. A toc de campana estàvem al lloc Pedro, Vicent i Jose. Joan i David no han donat senyals de vida, Sense dir "fes-te ençà" ni "fes-te enllà". Així que no calia perdre temps. Movem cap a Petrés per retrobar-nos en Julio. En un dia de malquedes, se'ns passava pel cap que Julio ens anava a deixar plantat. En eixa sensació hem anat fent camí i per tal de no arribar gaire prompte hem donat la volta pel Juncar. Tot i així, a les 9,45h, ja estàvem lligant les bicis a la font. Alhora de agarrar taula com Déu sap que faria Julio, hem elegit una de quatre. I tant!  s'han fet més de les 10h. i ni Julio ni cap de València han donat senyals de vida. Arribats a aquest punt, era el moment de posar la pedra en el marge i de tornar-li la pilota; així que Pedro li fa una trucada i aquesta va eixir carabassa. Tots tres passem pàgina i demanem els entrepans estrella d'aquest bar, els de calamars i puntilles. i la resta, a qui li pica, se rasca; i si no s'aguanta. Entre conversa per arreglar el món anàvem fent passar la garrofa.
A les 11:30h. havia arribat el moment d'alçar-se de taula, hem pagat i cap a la Vall. La tornada com és costum resulta més regulat tirant a més. El recorregut
 el podem dividir en quatre tams. Un primer tram, el de l'eixida, on en la mateixa porta del bar s'ha avançat un grup que ha seguit la mateixa ruta que nosaltres i que en veure'ls a l'abast ens hem animat a anar darrere i ben protegits hem arribat fins La Llosa on ells han parat i nosaltres hem seguit. Segon tram, Jose es posa davant i com sols ser en ell habitual, imposa un ritme més viu, darrere Vicent i Pedro s'acoblen. En un moment donat es sent la veu de Pedro: "¿Tomás, donde estas?. Ni cas, endavant fins que en passar el Simba es posa Vicent davant, comença el tercer tram. Pedro pensa, es posa per amainar, res més lluny, tot el contrari, li puja un puntet. Novament l'expressió de Pedro: "Tomás que como no estás estos no me respetan y no piensan que soy viejo", Pega dos o tres tossides i amainem fins l'eixida cap a La Vilavella. Es posa a l'altura i li comente que en un equip deu imperar la col·laboració i per tant que a partir d'ara tu tens que portar-nos. El xic fa cas i es posa davant, comença el quart tram. S'ha portat bé, el ritme que ha posat ens ha vingut als tres de meravella i sols ho ha cagat quan en la pujada del Randero com no podia ser d'altra manera, li torna a vindre la vena competitiva, que tots sabem l'ha perduda i que ell es nega a acceptar. S'ha anat; però prompte es veu que no té esme i amb un no res estem darrere fins a tal punt que quasi ens quedem parat; la qual cosa provoca algun comentari jocós per part de Jose i fer parodia, simulant la forma d'anar del tio Seberino, coll inclinat i tot. En arribar dalt i al temps que recuperava l'aire hem referit la situació i en negar la seva lentitud li hem retret el problema de la mosca i la locomotora i que s'ha demostrat que si hi ha retrocés i que la mosca t'ha frenat. Aquest comentari ha provocat les rialles de Vicent que fins i tot li ha entrat la tos. Mira Pedro a tu t'ha frenat la mosca; però a Vicent sembla que se l'ha engolida. Ja xino-xano hem arribat a La Vall i en el Poblet cadascú ha agarrat el camí de sa casa.

Km totals: 73km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada