OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 15 de febrer del 2014

EIXIDA A RIBESALBES (15/02/2014)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8h.
Llocs d'eixida: La Vall.
Lloc de destí: Ribesalbes.
Equip: Jose, Pedro, Vicent i Tomás. 
Ruta: La Vall d'Uixó-La Vilavella-Betxí-Onda-Ribesalbes (Esmorzar bar els Xops)-Embassament del Sitjar-Onda-Betxí-La Vilavella-La Vall.
Ressenya: Seguint la convocatòria del bloc, a les 8 en punt, hem pres la ruta cap a Ribesalbes. En iniciar la marxa hem degut de fer una redona extra, la de Moncofa, per tal d'esperar a Pedro que estava fent una trucada a Julio per aclarir un compromís que tenia. No coment. Ja tots junts i amb bon oratge, fins i tot massa calor (Pedro i Jose han degut de parar per llevar-se la braga) hem continuat la ruta. Amb algunes reflexions a Pedro per tal Alçar-li la moral que Anava coa baixa hem fet el camí d'anada i a les 9,40 h ja estàvem en Ribesalbes. La tornada, en veure que anàvem bé d'hora, ens hem fet l'ànim de tornar vorejant l'embassament del Sitjar, i la veritat que ha estat tot un encert. Sempre és un plaer contemplar l'aigua, que malgrat la sequera, mantenia un nivell acceptable. També ha estat una satisfacció el comprovar que les nostres forces responen als diferents desnivells que ens hem trobat, tenint en compte la habituació a rutes planes. I el que més ens ompli és veure l'excel·lent resposta de Tomás a totes aquestes dificultats. És tot un assoliment el veure com en les últimes eixides estem arribant als 75 kms.
Embassament del Sitjar

Esmorzar: L'esmorzar normalet. El que l'ha millorat, els rebentats, molt bons. La conversa a servit per reprendre les reflexions i establir algunes conclusions i descobrir-ne d'altres. Top secret.

Km totals: 80km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada