OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 31 de desembre del 2016

ÚLTIMA EIXIDA DE L'ANY (31/12/2016)

Ceba de Cap d'Any, fa bon averany


Gràcies a Pepe Buils, i segons diu el refrany, se'ns presenta un bon any, doncs fidel al seus costum d'aportar a la taula de l'esmorzar una hortalissa de la seva horta, avui ens ha obsequiat amb una ceba que amb molta cura ha preparat per a tots els congregats, en l'esmorzar tradicional de La Morralla del dia de Cap d'Any i que en aquesta ocasió ha comptat en la companyia dels nostres amics de la penya en la qual estem agermanats, en el que ha estat un esmorzar de germanor. Així que al voltant de la taula del bar d'Algar hem estat: Joan, Pedro, Vicent, Tomás i Jose per part de La Morralla i Vicent Borrás, Paco, Pepe Buils, Xavier Pagés, Juanjo, Elias i Varilla per parts dels nostres amics. 
La jornada ha començat en el punt d'eixida, el banquet. Ja de camí ens han alcançat el grup de Pedreguer, que farien una ruta alternativa abans d'acudir a Algar. Hem marxat una estona junts fins que Pedreguer ha canviat el ritme, senyal ben entesa pels seus, que s'han acomiadat de nosaltres per agarrar la seva roda, a excepció de Pepe Buils, que al poc d'anar darrere d'ells s'ho ha pensat millor i s'ha quedat en nosaltres amb bon criteri. Pepe no tenia la motivació necessària per castigar-se. Així que al tran tran, hem anat fen camí en bona conversa i calculant la ruta amb l'hora d'arribada al bar, les 10h, cosa que l'hem clavat.
L'elecció d'Algar avui no ha estat per casualitat, sinó que estava motivada pel fet de que l'administrador del bar era l'últim dia que regentava el bar, ja que a partir de demà es traspassa a un altre administrador. No som els únics que ho sabíem; perquè hem acudit una caterva de gent, tant de ciclistes com de veïns del poble. I és que com hem comentat alguna vegada, aquest bar te la costum de regalar un esmorzar per cada deu esmorzars fets i per avui ens havia proporcionat uns quants per a que ens beneficiarem d'esmorzars gratis. A la fi el gasto ens ha eixit a 3€.
Com a cloenda, Xavier Pagés, ha preparat i dirigit entre tots els allí reunits, la cançó de "Adios con el corazón..." dedicada als administradors del bar amb les corresponents gravacions de video, fotos i tota la parafernalia necessària per  complimentar-los.
Aquí teniu la mostra del reportatge:


En companyia dels administradors del bar
La tornada l'hem feta tots junts i en el banquet hem fet l'aturada per desitjar-nos un bon any.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada