OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

diumenge, 4 de desembre del 2016

EIXIDA A SAGUNT (03/12/2016)

Bon dia, si no plou, i si plou la deixarem caure
Amb aquesta salutació, Joan, Tomás, Jose, Pedro i Vicent, ens hem presentat com un clau i tots alhora al banquet després de tres eixides consecutives sense eixir per la pluja, cosa inèdita en la llarga vida de la nostra penya. Tal vegada, pel desfici acumulat, es notava la inquietud per eixir i d'ahi la puntualitat.
Ja en marxa la freqüència de pedalada posada ha estat la més apropiada, per sense patir, arribar en temps i hora a la cita en Julio i Javi en el "pontazgo".
Tots agrupats i encapçalats per Joan hem anat a la recerca del nou bar, del que no sabíem ni el nom ni el carrer, tan sol que es trobava en la nova zona de Sagunt. No ha costat gaire trobar-ho, estava en una avinguda principal i cantoner. Prengueu nota, es diu WIZARD.
Els negats de la penya és a faltat res per començar a treure inconvenients i fer prediccions negatives del que se'ns esperava.
Per sort els mals auguris han segut erronis i si bé amb un espai reduït, degut perquè estava ple i sols quedava una taula lliure, la qual cosa era un bon símptoma, ha estat un excel·lent esmorzar en quant al gros del mateix, o siga els bocata, de dimensions extra i ben farcits de mescla. No tant dels complements, on els cacaus, palats, eren insuficients i les olives seques i també poques. La beguda la que hem volgut i els carajillos, dolços però complets. 
Si hem de fer una valoració global, és positiva i acabem de descobrir un nou bar que deu d'ingressar en la roda de bars del Camp del Morvedre. 
Tan sols caldrà vigilar les portes, que si es queden obertes crea una corrent d'aire res agradable i prou molesta i que si estàs suat no és gens aconsellable.
I el preu està en la línia de la zona, 5€. El aspecte que mostra el bar és de luxe i tal vegada aquesta imatge era la que espantava als negats de la penya, on esperaven una clavada, cosa que no s'ha produït. 



Hem fet una bona asseguda, amb carajillos de repito, gentilesa de Javi que retornava al grup després del llarg període d'absència, per estar recuperar-se de l'enganxada d'esquena. A aquesta incorporació també s'ha afegit Tomás, que si bé la seva incorporació ja s'ha produït unes setmanes arrere, no havia coincidit amb el grup de València fins avui. 
Podem dir que poc a poc les aigües tornen a mare.
La tornada, prop de les 12h,  ha estat amb el mateix ritme de l'anada i seguint la N340 fins agarrar el desviament de Moncofa que ens ha portat a casa sense aturada al banquet, donat l'hora avançada en la que hem arribat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada