OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dijous, 15 de desembre del 2016

EIXIDA A TORRES TORRES

Anem anant, els uns darrere i els altres davant

"A miqueta miqueta", "a pleret", "a poc a poc", "amb calma", són expressions que expressen molt bé el ritme que hem instaurat els cinc components de la Morralla vallera (Joan, Pedro, Vicent, Tomás i Jose) a cavall de les nostres BTT, cercant els camins que uneixen els termes de La Vall i el Camp de Morvedre.
Enfilats cap a l'Est, l'alba emboirada es brinda una estampa mereixedora d'una foto i que cal compartir. 
Alba emboirada, sol de vesprada 
Aquesta marxeta dona peu a gaudir del paisatge i: "descabdellar fil", "donar aula", "estar de taba", "fer anar la pala", expressions que indiquen el molt que es xerra; però fent camí i arribar al pessebre amb hora, que és del que es tracta. Avui ens esperava el bar Martí de Torres Torres, que amb el seu espai reduït ens proporciona un bon esmorzar, ple d'atencions i de gasto. No han faltat a la cita, Quique i Tony, que en les últimes eixides de dimecres estan acudint des de els seus llocs d'origen per compartir taula i enraonar.
L'excepció d'avui ha estat que només hem estat una hora en taula. El culpable Jose que tenia una cita que li obligava a estar en La vall a les 12h. La seva intenció no era la de trencar la baralla i anar-se'n sols; però el sentit de pinya que caracteritza a la Morralla ha actuat com un moll i s'han posat en peu a seguir-lo. Continuarem raonant en el banquet. Aquesta reacció li ha vingut bé a Quique, que farà que hi arribe més prompte a Paterna. 
Així que hem desfet el camí, ara per la via recta i amb la mateixa intensitat que l'anada.
En la Vall, Jose s'ha dirigit de cap a la dutxa i la resta ha seguit la conversa en el banquet.
La predicció meteorològica, que fila molt prim, ja anuncia que aquest fi de setmana dona aigua i de valent. Per tant, si això succeeix i impedeix l'eixida del dissabte, el nostre assessor gastronòmic, Joan, ja ens ha convocat al bar la Bolera a les 9:30h.
La cosa deu d'anar en serio; perquè ja corren comunicats oficials que aconsellen ha prendre precaucions. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada