OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 9 d’agost del 2014

EIXIDA A CÀRRICA / SEGORB (09/08/2014)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: Cadascú segons li ha convingut
Llocs d'eixida: Montán/Moncofa/Xilxes/Faura
Lloc de destí: Càrrica/Segorb.
Equip: Des de Montán: Jose. Des de Moncofa: Vicent. Des de Xilxes: Pedro, Joan, Quique i Sergi. Des de Faura: Tony. 
Ruta1 (Jose): Montán/Caudiel/Jerica/Novaliches/Embassament del Regajo/Navajas/ Segorb/Soneja/ Càrrica/Segorb (esmorzar)/Navajas/Jerica/Caudiel/Montán. (75km).
Ruta 2 (Vicent): Moncofa/La Vall/Algar/Soneja/Segorb/Càrrica/Segorb (esmorzar)/...
Ruta 3 (Joan i Pedro): Xilxes/La Vall/Fondeguilla/Azuevar/Soneja/Segorb (esmorzar)/...
Ruta 4 (Quique i Sergi)Xilxes/La Vall/Fondeguilla/Azuevar/Soneja/Bufador d'Almedijar/Castellnovo/Càrrica/Segorb (esmorzar)/...
Ruta 5 (Tony): Faura/Almenara/La Vall/Fondeguilla/Azuevar/Soneja/Bufador d'Almedijar/Castellnovo/Càrrica/Segorb (esmorzar)/...

Ressenya (Jose):
Be, com es veu en la fitxa, els diferents llocs de residència durant l'estiu i la millor o pijor actitud a matinar, ha determinat que cadascú hagi acudit a la cita de Càrrica al seu aire. Això si la puntualitat de les 10 s'ha complit. Tan sols ens ha fallat el bar de Càrrica, que s'havia agafat el dia d'avui de descans i estava tancat. Així que hem fet us del pla B i hem anat a Segorb. No és la primera vegada que ens passa.
La il·lusió per compartir taula en la Morralla m'ha fet fer una bogeria, tenir que pujar Arenillas, després tot cara avall fins a Soneja on m'he trobat en Vicent que ja venia. Trucada de telèfon a Pedro per saber d'ells, estaven encara en Azuevar, sols Pedro i Joan, Quique, Sergi i Tony portaven un altre horari i estaven més darrere. Vicent i jo decidim anar cap a Càrrica i ja arrivaran. La nostra davantera ha fet que descobrirem primer el tancament del bar i evitar que Pedro i Joan passaren de Segorb. Els que no s'han estalviat anar a Càrrica han estat Quique, Sergi i Tony que han anat per Castellnovo i els ha passat el mateix que a Vicent i a mi, descobrir que esatva tancat el bar i cap a Segorb.
Hem esmorzat en el bar de Segorb i com açò és territori castellonenc, alhora de pagar, 6,50€.
La tornada tot agrupat menys jo, que com diu Julio "solito me quedo". Julio ara t'entenc, no hi ha com patri-ho en les pròpies carns. A més a més tot cap a munt i la calor d'afegitó. Pèro una vegada arribes compensa l'esforç, les persones som així, la satisfacció de les fites fa donar per bo el patiment. La setmana que bé hem quedat a Torrechiva. No pensava que recuperaria la pràctica ciclista de fa 10 anys, quan rodava per les comarques del Palància i el Millars i les rutes es feien com la d'avui a un punt intermig de Montan. El dimecres que bé a Torrechiva i a l'altre la clàssica visita a Montán. Aneu mentalitzant-se. 

PD. Quan un fa eixides per lliure el menys que té que fer és escriure la part del cami que no comparteix amb els altres. Així que aquesta crònica està oberta a tots per tal de completar la ruta de la fitxa com les seves pròpies aportacions.
VA QUE NO ES DIGA. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada