OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimarts, 26 d’agost del 2014

EIXIDA A TORRECHIVA (26/08/2014)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: Cadascú segons li ha convingut
Llocs d'eixida: Montán/Xilxes/Faura
Lloc de destí: Torrechiva.
Equip: Des de Montán: Jose. Des de Xilxes: Pedro, Joan, Quique i Joan Carles. Des de Faura: Tony. 

Ruta 1: (Jose): Montán/ Montanejos/ Arañuel/Cirat/Torrechiva/Toga/ Espadilla/Vallat/ Espadilla/Toga/Torrechiva (esmorzar)/Cirat/Arañuel/Montanejos/Montan. (67 km.)

Ruta 2 (Pedro, Joan, Joan Carles, Quique i Toni): Xilxes/Faura-Nules-La Vilavella-Betxí-Onda -Espadilla-Toga-Torrechiva (esmorzar)-Toga-Espadilla-Onda-Betxí -La Vilavella-Nules/Xilxes / Faura.

Ressenya Ruta 1 (Jose)
Nou retrobament en Torrechiva. Aquesta vegada com que els moncoferos no venien, no hi ha hagut cotxe i tots han fet el recorregut en bici. El grup de Xilxes han eixit en dos tongades. Pedro i Joan, més matiners han eixit a les 7:30h. Quique i Joan Cares han esperat a Tony hi han eixit a les 8:10h. Jo des de Montán ho he fet a les 8:10h. He anant fent camí i com que a les 9h. ja estava en Torrechiva, he continuat per a trobar-me de cara en el grup. Baixe i baixe, passe Toga, passe Espadilla i res no apareixen, arribe fins a Vallat i no fan acte de presencia. Segueix i en ser les 9:30h. done la volta i amb un ritme tranquil espere que m'agafen per darrere, cosa que fan en passar Espadilla. Sols venien Pedro i Joan, la resta venien més endarrerits. Arribem a Torrechiva i ens dirigim a la Piscina amb la intenció de gaudir d'aquell esmorzar de fa quinze dies i del preu tan barat. Però sorpresa, la propietària  està sola i no té res per oferir-nos. He tingut un error en no entrar abans i avisar de la nostra arribada. Hem anat al bar de la plaça sota el campanar de l'esglesia,  un lloc tranquil amb poca gent i demanem ja amb la mosca darrere de l'orella, avui si que ens donaran espolsó. Hem demanat el bàsic, bocates de truita, formatge i pernil. En el mig com en tots llocs, cacaus i oives, de beguda dues gerres de cervesa, vi, llimonada i coca-cola. Per acabar el rebentat i la dolorosa. Els mals presagis s'han complit. 7,50€.
Ens acomiadem amb l'expressió, "no tornarem més". Jo cap a Montán i la resta a Xilxes/ Faura.
Prompte la calentor em pega en la cara, mala tornada es presenta, cara amunt i aquesta calor no són els millors aliats per afrontar el que resta; però és el que hi ha. Com a metal·lització penso en l'etapa d'ahir de la Volta a Espanya que patiren fins 40º. Trago va i trago ve i poc a poc hem arribat a Montan. Res que veure a quan arribe a les 10h. A la fresca es un plaer; però a aquestes hores, millor al bar en una cerveseta, cosa que he fet en dutxar-me.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada