OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimarts, 19 d’agost del 2014

EIXIDA A MONTÁN (19/08/2014)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: Cadascú segons l'itinerari
Llocs d'eixida: Moncofa/Xilxes/Faura
Lloc de destí: Montán.
Equip: Des de Montán: Jose. Des de Moncofa: Vicent. Des de Xilxes: Pedro, Joan, Joan Carles, Quique i Sergi. Des de Faura: Tony.
Ruta 1: (Jose):  
Montán/Montanejos/Arañuel/Cirat/El Tormo/Cirat/Arañuel/Montanejos/ Montán (esmorzar). 44 km.
Ruta 2 (Vicent i Pedro)
Pedro: Xilxes-Moncofa (en bici).
Vicent i Pedro: Moncofa-Torrechiva (en cotxe).
En bici junt en Jose: Torrechiva/Cirat/Arañuel/Montanejos/Montán (esmorzar)/ Montanejos/Arañuel/ Cirat/Torrechiva.
En cotxe: Torrechiva-Moncofa.
Pedro en bici: Moncofa-Xilxes.
Ruta 3 (Quique, Sergi, Joan i Joan Carles): Xilxes/Algar/Soneja/Segorb/Navajas/Jérica/ Caudiel /Montán (esmorzar)/Montanejos/ Arañuel/Cirat/Torrechiva/Toga/Espadilla/ Onda/ Betxí/La Vilavella / Nules/Xilxes.
Ruta 4 (Tony)
Faura/Torres, Torres/El Juncar/Soneja (agrupament amb Quique, Sergi, Joan i Joan Carles) / Segorb/Navajas/Jérica/Caudiel /Montán (esmorzar) Montanejos/Arañuel/ Cirat/Torrechiva /Toga/Espadilla/Onda/Betxí/La Vilavella/Nules/Xilxes/La Llosa/Almenara/ Faura.

Ressenya Ruta 2 (Vicent i Pedro): Cronista: Vicent
7:20 h, Moncofa. Vicent carrega la bicicleta al cotxe i en això veu a Philip amb la seua bici. En dir-li el pla d'avui, Philip dubta i queden en veure's en l'ermita a les 7:30 en cas de voler participar. A les 7:30 Pedro i Vicent pugen al cotxe i Philip definitivament, tot i tindre ganes d'anar amb ells a Montan, es queda i se'n va amb el grup amb els que havia quedat de bell antuvi.
De Moncofa a Torrexiva els costa amb el cotxe al voltant de 55 minuts, no cal dir que tots els ports de muntanya, d'aquesta manera, no ofereixen cap dificultat. Arribats a Torrexiva baixen les bicis i cap a Montan. Als dos km troben a Josep que ja acudeix al seu encontre. Tots tres manprenen el camí de pujada cap a Montan. A les 9:45 ja estan en Montan. Pedro se'n va a l'encontre amb la resta de l'equip que ve per Segorb i l'Arenillas. Josep se'n va a casa a per alguns atifells i Vicent es queda a la plaça del poble, a l'ombra, prenent una cervesa i esperant a la resta de l'equip que arriba al voltant de les 10:20 h. Mentre Josep i Sara ja han portat les viandes que podeu vore en la foto: Amanides de tomata i ceba amb oli d'oliva, pebreretes de Padron amb butifarra de "Burgos", all-i-oli casero i molt bò, una platera amb llonganisses, butifarres de ceba i d'arròs, i truïtes a la francesa per a donar i vendre i, com no podia faltar, el pa. Com sempre la beguda: cervesa, llimonà i vi i allò que demanen el jovens: "Coke". i finalment els rebentats i un poliol acompanyat com no per les típiques i magnifiques galetes Sara.

"Què voleu que hi faça!
Elemental, ja ho sé.
Ignorem el Petrarca i ignorem moltes coses.
Les estances de Riba i les Rimes de Bécquer"
....................................
Comprenem que som bàrbars, i que això no deu ser,
que no estem en l'edat i tot això i allò."
(V.A.E.)

No hi havia en Montan una colla com la nostra ni un altre esmorzar com el nostre, cap d'esmorzars com el nostre en són parits ben pocs.
Gràcies Josep, però sobretot Gràcies Sara.

La tornada ha estat per Onda (menys Josep, que lògicament s'ha quedat). En Torrexiva, Pedro i Vicent han pujat al cotxe i han fet dues parades per veure si algun company necessitava del cotxe. No ha estat així. Tots han arribat a Betxí sense problema i allí s'han acomiadat dels companys ciclistes i han marxat cap a a casa. Vicent arribava a Moncofa a les 14:30 h.
Kilometratge 140 km (els del cotxe 48km).

Una forta abraçada a tots: Vicent

Ressenya Ruta 1 (Jose): Amb una fresca que demanava abrigar-se, a les 7:45h. he eixit de Montán en busca de Pedro, Vicent i David, que segons el programat ens deurien de trobar-nos a les 8:30h. en Torrechiva, on arribarien en cotxe. El trobament s'ha produït en la cruïlla del Tormo. La primera desil·lusió l'he tinguda quan només he vist dues bicis i no tres. Prompte m'he adonat que la baixa corresponia una vegada més en David. Be, Vicent m'explica els motius de la seva absència, no ho acabe d'entendre gaire; perquè en aquesta vida tot té solució menys la mort, diuen: però tractant-se de David tot és possible. No és un espolsó: però m'ha quedat una mica decebut; perquè sé el molt que gaudeixes d'aquest moments i hem sap greu que t'ho perdis.
Els tres hem fet el trajecte fins a Montan seguint el marge del riu Millars. A les 9:45h. hem arribat a Montán, Vicent i jo ens hem quedat en Montán i Pedro ha continuat a l'encontre de la resta que venia per Segorg.
Mentre venien la resta he aprofitat per anar en busca de l'avituallament, que la bona mà i disposició de la meva dona Sara tenia amanit i que li agraeix, com a que sinó fora per ella no seria possible que la Penya tingués el que es mereix i jo pugui satisfer el meu compromís d'acollida en els que sense dubte ompli molta part de la meva vida.
Us agraeix l'esforç per vindre i hem sent molt satisfet de veure que ús ho trobat molt a gust i que l'esmorzar hagi cobert les vostres expectatives.
No puc oblidar-me en troballes com aquestes de Tomás, t'he tingut en el pensament i penso que deuries d'estar també, sé que la distància és massa; però ja rumiarem alguna cosa perquè açò siga possible. En la vida ens trobem en moltes satisfaccions i una d'elles és la d'avui. Moltes gracies per vindre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada