OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimarts, 26 d’agost del 2014

EIXIDA A PETRÉS (23/08/2014)

Crònica de David
Encara que pareix que no me toca, com no veig hui dilluns cap comentari jo faré el dels moncoferos.  Desde Moncofa hem doblat  el nombre de ciclistes. A Vicent i David, cal afegir a Philip (el francés) i Gonzalo de Calatayud. El recorregut com l’altra setmana per Sagunt-Cami de LLiria (on hem vist a Kike, Sergio, Mª Pilar, Joan Carles, Pedro i Joan). Ells han continuat per trobar-se amb el valencians i nosaltres per Gilet i Albalat dels Tarongers fins a Petrés. De  seguida han arribat   Joan i Cia.sense els valencians. Poc més tart aplega Toni.
Per tant Bona taula i bon esmorzar, arredonit per un xupito de “orujo de hierbas”.  Hem tornat tots junts fins al camí de Cabres on tots hem girat cap al càmping i allí uns cap a Moncofa I els altres cap a Xilxes.
Cal dir que Pedro que havia congeniat a l’esmorzar amb Gonzalo perquè li havia dit que era el més vell de la taula (dos mesos més que Pedro), ha provocat dues vegades al maño i les dues voltes ha  perdut. Una al cinturó d’Almenara i l’altra al pont de l’autopista del camí de Cabres. Tot i aixó, per despedir-se la xoca amb Gonzalo i entusiasmat el convida al sopar del dijous. Així és Pedro.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada