OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimarts, 27 de maig del 2014

EIXIDA A ALMENARA (27/05/2014)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8h.
Llocs d'eixida: La Vall.
Lloc de destí: Almenara.
Equip: Des de La Vall: Jose, Pedro, Tomás, Joan, Vicent, Jose Carlos i Mº Pilar
Ruta: La Vall d'Uixó-Algar-Alfara de la Baronia-Algimia d'Alfara-Torres, Torres-Les Valls-Almenara (Esmorzar, Bar Alpino)-La LLosa-Xilxes-Moncofa-Nules-La Vilavella-La Vall.

RessenyaAnant marxant tot xino-xano ha estat la tònica de la ruta d'avui. Per tant la xarrera ha imperat en tot moment davant la mirada de Jose Carlos i Mª Pilar, que acostumats a anar més vius, deurien pensar que amb aquests iaios on anàvem. Així és, que en arribar a Benavites, ens diuen que tenien que estar a La Vall a les 10 i que se n'anaven. La resta seguim en busca del pessebre.
Ja en taula, demanem i prompte com a introducció apareix el tema de la final de la Xampions per a tot seguit agafar el protagonisme, el resultat de les Eleccions Europees. Sense gaire entusiasme i si amb un nivell en molt de criteri hem donat bon compte de cadascú dels partits polítics i les repercussions en el panorama espanyol. Cada comentari o raonament era corroborat per Pedro amb l'expressió: "A esos yo los dejaba sin nada, todos a su casita" i alguna paraula més alta que altra que no cal escriure per si de cas els escodrinyadors del PP ens posen una demanda per apologia. "Hay que seguir a Pablo Iglesias"
Pedro i Pablo, els nous deixebles que tornen per salvar-nos
Sense cap tema desenfadat en la taula que pujara de to l'ambient de la taula hem donat per conclòs l'esmorzar, hem pagat i pel recorregut de costum hem seguit fins la Vall sense cap sobresalt.


Km totals: 62 km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada