OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 7 de maig del 2014

EIXIDA A ALMENARA (07/05/2014)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8h.
Llocs d'eixida: La Vall/Paterna.
Lloc de destí: Almenara.
Equip: Des de La Vall: Jose, Pedro i Vicent. Des de Paterna: Quique.
Ruta: La Vall d'Uixó-Algar-Alfara de la Baronia-Algimia d'Alfara-Torres, Torres-Les Valls-Almenara (Esmorzar, Bar Alpino)-La LLosa-Xilxes-Moncofa-Nules-La Vilavella-La Vall.

Ressenya: La Morralla avui ha eixit sota mínims. Només érem Jose, Pedro i Vicent, ja que Tomás tenia boda i Joan ha preferit anar en la bici de muntanya a Benicàssim en una altra colla. Amb una mati més fresc que els dies anterior (no ens destorbaven els maniguets) ens hem posat en marxa per realitzar una vegada més la ruta cap Almenara. Com és costum en la Penya els recorreguts d'anada venen marcats sempre per la xarreta i que avui ha estat monopolitzada per Jose que ha tret el tema del viatge a Brusel·les/Bruges i ha tingut corda per a una bona estona. Però la conversa no impedia que la bicicleta rodés, és més, hem arribat bastant abans de les 10 a l'esmorzar del bar Alpino.
Vaja marxa que ha agafat aquest bar, cada volta que anem hi ha més clientela i és que la gent no es ximple i si nosaltres des de l'any passat ja el vam valorar com un bon bar en qualitat preu, ara es veu que té el seu reconeixement. En servir-nos els entrepans ha vingut Quique, que per cert ens ha passat un cas que es ha deixat xafats, ja que en veure'l tots l'hem vist més prim i li hem carregat dient-li que fort que estàs i quanta bici fas i ens ha contestat que ha aprimat perquè ha estat ingressat una setmana per un problema intestinal i la perduda de pes no era per qüestió de preparació física sinó tot el contrari. De fet ha esmorzat una torrada amb pernil dolç i un té.
La conversa post esmorzar ha segut també monotemàtica. Els components vallers de la Morralla érem els tres del Poblet i en apropar-se les seves festes per aquest cap de setmana hem tret el tema festiu i que tots els anys apareix per aquestes dades. El tema central sempre és la problemàtica dels bous i enguany s'ha augmentat amb l'exhibició d'un tancament. Pedro, com veí inclòs en el recinte taurí, està en el pensament dividit; però Vicent i Jose estan en contra perquè sostenen que el poblet no és un barri apropiat per a exhibicions taurines i a més a més va en detriment en la qualitat dels altres actes. I eix debat ens ha portat fins a les 11:30 amb la mirada pacient de Quique, que sense tindre part en el tema, sempre es tan respectuós i no protesta mai, tot i que té motius sobrats per queixar-se, sobretot pel lluny que ve i la distància de tornada que li queda, tot el contrari que nosaltres que estem prop de la Vall i podem tallar la ruta per on vulguem.
La tornada com sempre sense conversa i a pedalejar; però aquesta vegada sense cap ostentació de força; sinó amb tranquil·litat i mantenint la volta per La Vilavella.
Kms. totals: 62km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada