OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dissabte, 10 de maig del 2014

EIXIDA A CÀRRICA (10/05/2014)

FITXA DESCRIPTIVA

Hora d'eixida: 8h.
Lloc d'eixida: La Vall d'Uixó
Lloc de destí: Càrrica.
Equip: Des de La Vall: Tomàs, Jose, Joan, David i Vicent.
Ruta: La Vall d'Uixó-Algar-El Joncar-Soneja-Sogorb- Càrrica-Sogorb-Soneja-Joncar-Algar- La Vall d'Uixó.
Ressenya:

En un ambient bouer ens hem concentrat al lloc d'eixida. El poblet s'estava omplint de corredors que com si d'una marató es tracta-se es preparaven tant d'indumentària pamplonica, com de sabatilles. Aquest esdeveniment ha deixat en casa a Pedro preparant els xurros i el xocolata. El cuquet li rosegava i no ha pogut evitar eixir a la redona a acomiadar-se de nosaltres. Joan ha pensat, que en acabar el tancament de bous, Pedro agafaria la bici i vindria a l'encontre.
Com que Joan es retardava una mica, David decideix anar fent camí i Tomás el segueix. Vicent i Jose ens esperem. No tarda gaire en arribar Joan i sense més demora iniciem la marxa. El fet que hi havien dos davant provocava que havia que donar-los caça. Cosa que es produeix en la redona d'accés a Algar, on David, preocupat en no donar la talla i en que nosaltres no anàrem al nostre ritme, entra en la carretera. La resta per la carretera antiga d'Algar fins el Juncar. No l'agafem fins el Bar Millan de Sot de Ferrer. A partir d'aquí tots junts i en eixa marxeta cundidora, abans de les 10h. ja estàvem en la taula del Bar Serapios.
Bons esmorzars, bon rotllo i una conversa amena ha afavorit un bon ambient, trencat per una trucada de Pedro per assegurar-se on estàvem amb a intenció d'eixir en la bici al nostre encontre. Us recordeu que Joan en l'eixida ja ho havia dit. Perquè et coneixen tant Pedro!. Li diem la ruta, ens alcem de la taula, paguem i cap a La Vall amb la intenció de veure a Pedro. Tu las vist, nosaltres tampoc, malgrat i tot de que a partir d'Algar hem establit una dispersió de bicis, anant cadascú per un camí. Recerca infructuosa. Ve Pedro, tots coincideixin en dir, que encara que Pedro no vinga, la té que armar. No sabem si s'ha perdut o s'ha quedat atrapat en algun toril dels bous.

Km totals: 65km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada