OBJECTIUS

OBJECTIUS

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIXIDES DIMECRES I DISSABTE

EIGIDES GENER

EIGIDES GENER

dimecres, 14 de maig del 2014

EIXIDA A BENAVITES (14/05/2014)

FITXA DESCRIPTIVA
Hora d'eixida: 8h.
Llocs d'eixida: La Vall
Lloc de destí: Benavites.
Equip: Jose, Pedro, Vicent, Joan i Tomás. 
Ruta: La Vall d'Uixó-Algar-El Juncar-Algimia d'Alfara-Torres, Torres-Benavites (esmorzar, Bar Nou Ambient)-Almenara-La LLosa-Xilxes-Moncofa-Nules-La Vilavella-La Vall. 

Ressenya: Ruta plaent. Inici de la marxa amb una mica de rasca; però a mesura que s'alçava el dia la temperatura augmentava i el cos es recuperava. Rodant en paral·lel per afavorir la xarreta i al nostre ritme, eix que hem establit, que a tots ens acomoda i que es fa camí. La tranquil·litat sols es trenca quan la carretera s'empina i sobretot si a Pedro li ve la bolà de mostrar el seu poderio; que sempre sol coincidir en aquests desnivells; pensant encara que és el seu terreny i resistint-se a assolir que les seves forces han minvat. Però ja se sap, el cap no té remei i continua rere em rere ensopegant en la mateixa pedra. A més amés per acabar-lo de rematar s'ha unit a la festa Vicent, quedant-se relegat al tercer lloc i amb el brofegó en la boca.
L'esmorzar ha estat com sempre i el llomello amb pisto continua sent l'estela. Ha hagut repeteixo de carajilo i s'ha confirmat la convidada de Pedro al bou de sa casa i ens hem compromès a anar. Ja ho va fer en el wasap i o torna a fer extensiu en aquest bloc.

MORRALLEROS: 
AVUI A LES 6H. ESTEU CONVIDAT A CASA DE PEDRO A VEURE EL BOU,
A MENJAR I BEURE TOT EL QUE US VINGUI DE GUST.


Km totals: 65km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada